Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 30 d’octubre del 2007

CONCURS DE YOUTUBE: PROJECT-DIRECT

Ruben Crespo, participa amb el curt "La Apuesta" rodat a Beniarrés

El dijous 1 de novembre rodarem les tomes de dia del curtmetratge "La apuesta", el passat divendres 26, vàrem gravar les tomes de nit.

Ruben Crespo

El curtmetratge es basa en uns fet verídics ocorreguts a les escoles de Beniarrés ( les de la entrada del poble) quan uns xiquets ( Pancho, Moi i Mosquit ) de uns 9 anys varen entrar i es deixaren els grifos oberts per a inundar les escoles i a l’endemà lliurar-se de tindre "classe", el problema es que els van agafar perquè anaren a classe calçats amb botes d'aigua.

Oroject-direct


Els protagonistes son Jose Miguel Sanchez Marco ( Pancho) , Hector Martinez Soler ( Moi) i Marc Crespo Jorda ( Mosquito) s'aventuraran a portar a terme aquest fet per a guanyar una aposta.

Jose Miguel Sanchez i Hector Martines, son dos xiquets de 15 i 13 anys respectivament que han treballat en cine i televisió, en concret en la serie de Canal 9 (En el aire) on feien de 2 amics fills dels protagonistes. Per la seua part Jose miguel Sanchez ha treballat junt amb Pilar Bardem i Sancho Gracia a la película "la bicicleta" del valencià Sigfrid Monleon.

http://www.valenciaenbici.net/BicicletaSigfrid.htm



Beniarres

L'objectiu del curt es participar en el concurs de Youtube: PROJECT-DIRECT on els participants de 7 països enviaran les seues obres que deuen durar entre 2 i 7 minuts i acollir-se a una normativa que podem vore al següent enllaç.

http://www.youtube.com/projectdirect

Bé si el temps ens respecta i no plou podrem portar a terme la gravació perquè el temps apremia i el plaç màxim d'entrega acaba el día 8 de novembre.

1 comentari:

paco ha dit...

Tenim un spilberg en beniarres i no s´haviem enterat !!, ruben que tinges molta sort en el curtmetratge i que guanyes el concurs,bona sort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...