Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 14 de desembre del 2009

Resultats de la Challenge de Ciclocròs

Carles Ruiz Tomàs guanya la prova en categoria SUB-23

El passat diumenge es va celebrar a Castelló de la Ribera la novena prova de la Challenge de Ciclocròs del País Valencià.

En la categoria sub-23, Carles Ruiz (Ceràmiques Onda) -novè en la prova conjunta- va ser el vencedor per primera vegada amb la seua nova llicència (sols ha corregut tre proves), per davant de José Francisco Torres (EC Moixent) i Jose Manuel Raga (BC Picassent), mentre que el maillot groc, Iñaki Gozalbez(EC Moixent) va acabar cinquè, però conserva la seua peça per davant d'Israel Carrión (València-Silca) i Raga.


Per altra banda el seu germà, Joan Ruiz Tomàs, que corre en categoria infantil, també va quedar en novena posició.


Iñaki Gozalbez segueix una setmana més lider

Per altra banda l’altre ciclista beniarresi, Iñaki Gozalbez Nadal, va acabar en cinquena posició a pesar dels nombrosos contratemps que va patir al llarg de la carrera, cosa que no fa que abandone el lideratge i sigue sent el primer classificat.


Realment el ciclisme de Beniarrés pot estar de lo més orgullós amb aquests tres ciclistes que porten el nom del nostre poble allò on van i que deuen ser un referent per als jovents.

La desena prova puntuable de la Challenge del PV se celebrarà diumenge que ve 20 a València, sota l'organització de la PC Russafa, a partir de les 9:30 hores, excepte per a les categories de elite i sub-23, que tornaran a la competició autonòmica el diumenge 27 a Benifairó de la Valldigna.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, aquest blog cada vegada pareix més una pàgina de ciclisme d'un periòdic esportiu. Cal donar tant de bombo totes les setmanes als resultats (amb artícle extens, fotos, etc.)?. No seria millor que es feren els corredors un blog o una pàgina web per ells sols?.

Anònim ha dit...

ANIM CORREDORS QUE NO DECAIGA EL ANIM PER PERSONES COM ESTES.

Anònim ha dit...

Iñaki enorabona per eixe mallot groc.
Carles i a tu per ser el primer

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Pense que les noticies positives no cansen ien aquest cas ho és, al mateix temps, podem ser l'espurna per a que altres jovents s'animen a entrar en aquest mon del ciclisme.

Per el que dius de que es creen un blog, si que podrien i si ells volen jo els ajude però les noticies com aquestes deurien eixir en aquest blog, per el corredors i per el nom del poble.

Anònim ha dit...

molt be fede tu as expresat lo que yo volia dir sobre el primer anonim gracies per defendre lo que estos xics estan fent

Anònim ha dit...

Enhorabona Iñaki,,el groc el senta molt be, que vaga be en Valencia

SORT

Anònim ha dit...

ANIMS A TOTS EL CICLISTES DE BENIARRES

carles ha dit...

www.ciclistakarlesruiz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...