Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 21 de desembre del 2009

XXI Concurs de Nadaletes a l'Orxa

Carta del director del CEIP Perputxent a "Beniarrés al dia"


Com a director del CEIP PERPUTXENT, vull donar la meua més sentida enhorabona als xiquets i xiquetes que van participar en el concurs de nadaletes de L'Orxa, dissabte 19/12/2009. Elles i ells han sabut demostrar-nos un gran sentit del sacrifici i una major il·lusió preparant aquesta participació, doncs tots els assajos s'han realitzat fora de l'horari escolar.

També vull expressar el meu agraïment a les famílies dels participants que han estat suportant aquestes sofrides sessions.

Donat que la persona que els ha estat preparant és el mestre especialista d'Educació Musical amb destinació en la nostra escola, m'he sentit en la necessitat d'expressar la meua satisfacció per aquest esdeveniment. És per això que li envie la meua enhorabona a Josep (el mestre) per la seua entrega i abnegació i l'anime a que no defallisca en aquesta labor musical.


Tota la comunitat educativa i per extensió també, tot el nostre poble, pot estar content per aquest esdeviment.

Un salut.

Luis Negro de la Torre.

Autor de la fotografia:Juan Seguí Moreno (http://www.flickr.com/photos/pedja84/198333030/).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede , mira si algú el pot enviar el video i el poses en el blog.

Enhorabona als campións ,

Carles Tomàs ha dit...

No he vist l'actuació, però supose que n'estareu contents. Vos felicite per participar en aquestos actes que semblen simples, però que comporten molt esforç per part de tots. Ho sé per experiència pròpia. Ànim i a seguir participant en ells. Aquestes actuacions fan de l'escola alguna cosa més que un lloc on s'aprén llengua i matemàtiques. Serveixen per augmentar l'esperit de convivència, de treball i d'esforç alhora que gratifiquen tots els que hi participen.

Beniarres al dia ha dit...

Si algú té el video i me'l vol passar el posaré o que el penje al YOUTUBE i així el podriem veure tots.

L'enhorabona a tots i a totes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...