Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 5 de desembre del 2009

De Beniarrés a Beniarrés per territori morisc

L’amic i beniarresí Carles Tomàs està penjant a una pàgina d’Internet anomenada Wikiloc,, diferents rutes tant per a fer senderisme com per a fer bicicleta de muntanya per a conèixer el nostre terme, indrets i racons que per a nosaltres poden ser coneguts, o tal vegada no, però per a la gent que ens vullga visitar, de segur que no quedaran indiferents.

Totes aquestes marxes per els voltants de Beniarrés i la nostra comarca, sempre poden acabar amb una bona picadeta o un bon dinar als bars de Beniarrés per reposar forces entre ells:

Bar Crespo C/. Sant Antoni, 5 - Tel.: 965 51 50 36
Bar Tino C/. Sant Josep - Tel.: 965 51 52 99
Cerveseria C/ Rosa Escrig
Bar L'Oliva C/. Plaga Església, 2 - Tel.: 965 51 54 31
Bar La Piscina. Partida La Parà s/n
Bar Cafeteria Caribbean C/. Rosa Escrig, 7 - Tel.: 965 51 55 44
Pub Rocky C/. Mª Luisa Pastor, 6
Cafeteria Nou Francés C/. Mª Luisa Pastor - Tel.: 658 054 179


En aquesta ocasió vos deixe la ruta que ha fet Carles d’eixida de Beniarrés i tornada a Beniarrés amb bicicleta i passant per diferents pobles moriscs de la comarca d’ el Comtat.

Una ruta ciclista que ix de Beniarrés circumval·lant l'embassament i travessant pobles i llogarets amb reminiscències morisques: Alcosser,Benillup, Almudaina, Benialfaquí. Finalment, des de Planes i per damunt la presa, acabem al lloc d'eixida. La ruta, tècnicament, és fàcil, però físicament és bastant exigent. És aquell tipus de recorregut que en terminologia ciclista anomenem "trencacames".



INFORMACIÓ SOBRE LA RUTA

Distancia reocrreguda: 29,86 quilometres
Altitud mínima: 302 metres i màxima 591 metres
Desnivell acumulat pujant: 612 metres i baixant: 607 metres
Grau de dificultat: Dificil
Acabament en el punt d’eixida (circular): Si


Així que ja sabeu, els amants del cicloturisme i que tinguen ganes de fer una marxa al llarg d’aquests dies de pont de la Purissima ( si no aneu a fer olives), teniu aquesta ruta que ens deixa Carles Tomàs per fer esport i coneixer la nostra comarca del Comtat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...