Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 31 de desembre del 2009

Reflexions per al 2010


S’acaba l’any o en comença un altre. Per a uns un any més, per a altres un any nou. Per a uns un any nou per a fer-se majors, per a altres un any més per a fer-se més vells. Per a uns il·lusió i esperança, per a altres continuïtat i monotonia. Per a uns vida i futur, per a altres mort i passat.

El temps per a tots es el mateix però cadascú el viu a un tempo diferent, tot depenent del seu estat d’ànim, de la salut, dels projectes, de les ganes de viure, del treball, de la família i de molts altres factors que ens condicionen el dia a dia. Hi ha que que viure tots els dies de l’any.

Hem d’intentar actuar en local però pensant en global, no sols per al medi ambient, sinó per a molts altres aspectes de la nostra vida, del dia a dia, cal que recordar que la terra és un préstec que ens han deixat els nostres fills per aque nosaltres la gaudim i que per tant, hem d’actuar amb el major respecte per allò que ens han deixat.

Comença l’any i comencen els compromisos amb nosaltres mateix, ens posem metes que quasi sempre acaben al mes o als dos mesos, però perquè no tenim la convicció profunda de que ho podem aconseguir. Jo també.

Treball, el problema que molts tenim com a màxim referent i que no ens deixa dormir moltes nits. La crisi passarà, com passen les tronades, però caldrà recordar el que ens ha passat i viure com el que som i amb el que tenim, sense voler ser més del que som.


Tolerància cap a les idees i els pensaments de les persones, debatin, escoltant, aprenent i copiant les bones accions i els bons pensament de tota la gent que ens envolta per tal de millorar el nostre poble, Beniarrés.

Dependre, formar-se, estudiar, escoltar tot ens porta cap a la formació de les nostres pròpies opinions i no ser titelles d’aquells que es pensen posseir la veritat absoluta pel simple fet de parlar en veu alta per a no voler escoltar.

I recorda, si tens un problema que no té solució, pa que et preocupes?, i si té solució, pa que et preocupes?, per tant un problema que no té solució no és un problema i si té solució deixa de ser un problema, busca-la.

Bon Any 2010

2 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Que tingues un bon any.
Salut i Terra

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt. Molt Bon Any 2010 a tu també.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...