Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 27 de desembre del 2009

Carles Ruiz Tomàs, campió autonòmic de ciclocròs en la categoria sub-23


Carles Ruiz aconsegueix el campionat i Iñaki Gozalbez el subcampionat, tot un orgull per a Beniarrés



El elite Daniel Guerrero, el sub-23 Carles Ruiz, el junior Óscar Hernádez, els cadets José Manuel Ribera i Elena Lloret, el sènior Óscar Perales, el màster 30 José Ignacio Valls, el 40 Javier Avellaneda, el 50-60 Josep Antoni Martínez, l'infantil Vicent Martínez, l’aleví Borja Altur i el benjamí Miquel López són els nous campions de la Comunitat Valenciana de ciclocròs, després de ser els primers en les seues respectives categories en el Ciclocròs Benifairó de la Valldigna, celebrat aquest diumenge en aquesta localitat valenciana i organitzat pel CC La Valldigna.

La prova va servir com desena (elite, sub-23) i onzena prova puntuable (resta de categories) de la Challenge de la Comunitat Valenciana, després de les quals resten com capdavanters, a només una prova puntuable, el elite Daniel Guerrero, el sub-23 Iñaki Gozálbez el junior Francesc Pascual, el cadete Marc Lluch, el sénior/màster 30 José Ignacio Valls, el 40 Sergio Camarena, el 50-60 Ignacio Fandos, l'infantil Vicent Martínez, el alevín Borja Altur i el benjamí Miquel López, els mateixos que després de les anteriors cites de València i Castelló de la Ribera.

En les categories reines, el murcià Sergio Mantecón va privar al dominador valencià elite Daniel Guerrero de poder celebrar el seu campionat amb una victòria, però l'especialista de BTT va anar en aquesta ocasió millor, però el ciclista de Castelló de la Ribera revalidava el seu campionat, per davant de Isaka de la Font i el ex campió d'Espanya cicloesportista Sergio Calatayud. En sub-23, Carles Ruiz també repetia medalla d'or, però en aquest cas en sub-23 després de ser la temporada passada campió en junior. Iñaki Gozálbez, líder en sub-23, i José Francisco Torres, li van secundar en el podi.

L'any que ve, el diumenge 3 de gener, la localitat valenciana d'Alginet acollirà l'última cita de la Challenge de la Comunitat Valenciana, en aquest cas l'onzena (elite, sub-23) i tretzena prova puntuable (resta de categories), a partir de l'horari habitual de les 9:30 hores.

Podeu llegir sencera aquesta noticia a la web de la Federació Valenciana de Ciclisme

Per altra banda el germà de Carles Ruiz, Joan Ruiz, ha quedat en la sisena posició en la categoria infantil. Tot un presagi del que pot arribar aquest jove ciclista en els propers anys.

I com no, Iñaki Gozalbez que el proper dia 3 de gener es proclamarà campió de la Challenge de Ciclocròs del País Valencià en la prova que es disputarà a Alginet doncs li porta 78 punts d’avantatge al seu màxim seguidor Israel Carrión.

Realment, aquest any 2009 es podrà dir que serà el millor any en la història del ciclisme beniarresí fins a la data esperant que ben aviat siga millorat.

Ànim a tots els nostres esportistes i endavant.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats als dos chavals i endavant, a seguir igual, donan exemple a la juventut del poble.

Anònim ha dit...

FANTASTIC¡¡¡¡¡¡¡dedicació,esforç,sacrifici.........ENHORA BONA¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

enhorabona als dos

Anònim ha dit...

Enhorabona Iñaki

Campioooo......

SORT

Anònim ha dit...

seguiu aixina¡¡¡¡¡¡¡AVANT¡¡¡¡¡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...