Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 1 de desembre del 2009

Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

L’alcalde de Beniarrés ha convocat per al proper divendres 4 de desembre a les 8:00 hores, es a dir, a les 8 del matí, una sessió extraordinària amb els següents punts en l’ordre del dia:



ORDRE DEL DIA



1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior número 12/09, 13/09 del dia 27 d’octubre i 14/09 del dia 13 de novembre de 2009.

2.- Resoldre sobre les al·legacions presentades al compte general de l’exercici 2008 i sobre aprovació de la mateixa.

3.- Acceptació aportació econòmica realitzada per SUMA Gestió Tributaria

4.- Concessió llicències urbanístiques

5.- Assumptes extraordinaris si els haguera.


Doncs be, com es pot apreciar un hora de lo més normal per celebrar un ple, a les 8 del matí i això que en la passada sessió celebra el passat 27 d’octubre el portaveu del grup municipal BLOC proposava que els plens es celebraren sempre a la vesprada o a les dos del migdia i el portaveu del grup municipal PSPV-PSOE, proposava que, abans de fixar la convocatòria dels plens, es consensue l’hora amb els altres grups polítics doncs la gran majoria de regidors i regidores tenen els seus treballs i no viuen de la política. Com es pot apreciar posant el ple a les 8:00 hores, per una orella m’entra i per l’altra m’ix. I recordar que el mateix alcalde que ara el posa en aquests horaris matinals, en la passada legislatura, deia que feia els plens de l’ajuntament els divendres per la vesprada per a que la gent poguera assistir-ne. Que haurà canviat en tant poc temps? Jo si que ho se i segur que vosaltres també.

A destacar el punt número dos on es debatran les al·legacions presentades al compte general de l’any 2008 i el punt número 3 on s’ha de votar l’acceptació per part de l’ajuntament d’un donatiu de SUMA de 15.000 € a tots els pobles menors de 2.000 habitants de la província d’Alacant.

Sols em queda convidar-vos a assistir-ne però, vegent l’hora ja m’imagine la resposta, però per mí, que no quede la invitació.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Menuda cara més dura té el personatge que teniu com alcalde.
Això és democràcia, sí senyor...
Però tranquils, és un mal endèmic de "polítics" de carxot que pensen que van a estar en la poltrona durant tota la vida.
Ja canviarà el vent...

Anònim ha dit...

Tenim el alcalde que ens mereixem. Quina puta!

Anònim ha dit...

El demanar opinió sobre quina seria l'hora de celebració dels plenaris que presente menys problemes d'assistència a la majoria, seria tenir talant democràtic.
Ja vegem quin és el talant democràtic que tenen els membres de l'equip de govern (PP) del nostre Ajuntament.
Una pregunta: ¿tots els regidors del PP disfruten d'eixa disponibilitat?. O és per la Secretària?.

Anònim ha dit...

Home, Federico, a estos que insulten desde l'anonimat no els dius res!!! O aixó es soles quan t'afecta a tu?

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Sentècia judicial en contra de l'alcaldessa d'antella.

Visiteu la nostra web

www.antella.tk

Anònim ha dit...

Ací a qui han insultat??

Anònim ha dit...

Segur que l'alcalde no ho fa en mala fe, ho fa per que la gent del poble passe un matí del més agradable, vatja la plenari, despres a fer-se el cafenet al bar, comprar el pa i ens sobre per tempsper fer el dinar, ho fa perque matineu més que això és bo per la salut.
Anim Luis que eres de puta mare, això si que és talante i no el que te el Zapatero.

Anònim ha dit...

Ei Fede no creus que el primer anòmin està fora de lloc, està insultant, "cara dura i polític de carxot", o ara no t´interessa considerar-ho insult??. Em pareix molt fort o tots Moros o tots Cristians. Per molt menys m´has deixat de publicar algun comentari, supose que no seria del teu gust o del interés. Això es la llibertat de expresió??? Insultar???...

Beniarres al dia ha dit...

Una persona quan està en la política activa, perd part de la seua intimitat i pot estar obert a rebre desqualificatius que en cap moment van dirigits a la persona, sinò als càrrec que ocupa. I és ací on jo pense ( i és el meu parer) on es poden englobar aquestes apreciacions a que feu referència.

En cap moment vol haver cap mena de censura en aquest blog i com exemple, vos convide a llegir uns quants comentaris sobre la meu persona i alguns dels meus companys publicats en aquest mateix blog.

Al mateix temps vos convide a que envie el vostre article (signat evidentment) que serà publicat sense llevar-li una sola coma.

Anònim ha dit...

És surrealista que que hi haja gent que es queixe per que s´haja qualificat a l´alcalde com "polític de carxot" i no es queixe de l´evident injustícia que representa convocar un plenari a les 8 del matí d´un dia laboral, en un Ajuntament on la gran part dels seus regidors són treballadors assalariats i no tenen disponibilitat per a acudir a eixes hores.
Em pots dir AIXÒ QUE ÉS???

Anònim ha dit...

Bla, Bla, Bla. Fede, dius blau i fas verd: no tens cap credibilitat.

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: I justament em dius tú lo de tindre credibilitat?

EL PI ha dit...

AQUEST POBLE DONA FASTIC ELS DE PP I PSOE SOU IGUALS POLITCS QUE ANEU DE SUPERIORS O INPORTANS FFFFPPPP SI LLUIS FA 6ANYS ESTAVA EN UNA FABRICA I ARA GUANYANT 2 VOLTES MES IAXO ES POLITICA O ES QUE LA GENT ES IDIOTA I NO ES DONA CONTE QUE TOTS SOU IGUALS

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment, no comparteixc la teua opinió doncs, al meu parer, quan no hi ha arguments, es posen a tots dintre d’un sac, i au, tots son iguals. Sols una cosa, quan fas eixes qualificatius sobre els “polítics” ( per a mi els polítics son els qui viuen de la política), suposa que també posaràs dintre del mateix sac a la resta de partits que es presenten a unes eleccions (BLOC, EU, independents, ERC, FN, UPyD i altres).

EL PI ha dit...

PERS SER FEDE POLITICS SON QUI VIU DE LA POLITICA, PER TANT TOTS SON IGUALS...

EL PODER POLÍTIC ÉS SIMPLEMENT EL PODER ORGANITZAT D´UNA CLASSE PER A OPRIMIR A ALTRA!!

* El de l'oli * ha dit...

Perdoneu que torne a insitir però, l'hora del ple és abusiva.
Trobe que està fet en tota la mal idea. Quin personatge! M'agrada l'expressió "de carxot". Però be.

A EL PI:
el poder polític és molt més que el poder organitzat d'una classe per tal d'oprimir a altra. Són també les relacions entre les múltiples classes a totes les escales (cultural, econòmic, social...) i no cal oblidar el marc on que es donen aquestes relacions.

Resumint, tenim una alcalde que es pot veure a molts pobles. Encara que hi ha de pitjors!

Visiteu:
www.antella.tk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...