Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 de novembre del 2007

Sanitat i Medi Ambient, això que és?

Fins a Setembre 9.284,71 € gastats en “Actes protocol·laris i representatius”.

L’Ajuntament de Beniarrés no escatima alhora de gastar en actes protocol·laris i representatius, i es que a data de 30 de setembre ja es porten més de 9.000 € gastats.

Al pressupost inicial, es van consignar 4.000 € per aquests menesters per a passar tot l’any 2007. Amb Paris HIltonaquesta quantitat no van tenir ni per arribar al mes d’Abril tinguen que ampliar-la amb 8.000 € més , quedant la xifra total en 12.000 € que per suposat tampoc tindran prou doncs hi ha que pagar el sopar de Festes ( uns 2.400 €) que ofereix l’Ajuntament als seus convidats, així com les cistelles de Nadal (l’any passat van costar 1.830 €) si en fan aquest any entre altres.

En aquestes xifres estan els calendaris de Nadal de l’any 2006, que van costar 1.800 €, les ja dites cistelles de Nadal i principalment invitacions en Bars.

Resulta evident que per als nostres gestors municipals, la butxaca està solta per aquests menesters, mentre que, a data de 30 de Setembre tant sols s’han gastat 15 € en Medi Ambient i Turisme i 0 € en Sanitat.

6 comentaris:

salva ha dit...

Bon dia Senyor Fede!

Ja que sempre esteu criticant lo que gasta o deixa de gastar l'anjuntament de beniarres, perque enguany no dones exemple i rebujes la cistella de nadal?

Camviant de tema. Tantes lliçons d'honor que voleu predicar, donç podrieu practicar l'exemple.
M'explique i cite textualment un article que han publicat en el diari les provincies:
El PP solicita el vídeo para probar que una diputada del PSPV votó doble
Los populares exigirán a la presidenta de Les Corts que sancione a Vicenta Crespo
No lo van a dejar pasar. El grupo popular en Les Corts considera una vulneración del reglamento de la Cámara el hecho de que una diputada del PSPV votara por ella y por un compañero ausente en un pleno y ya se ha puesto manos a la obra para denunciar la situación.

El portavoz adjunto del PP Rafael Maluenda presentó el viernes un escrito dirigido al letrado mayor de Les Corts en el que solicita los vídeos de los últimos plenos. La petición, firmada por el propio Maluenda en representación de todo el grupo popular, tiene como objetivo poder probar que la socialista Vicenta Crespo emitió un voto doble en uno de los plenos de Les Corts.

El hecho ocurrió hace ya algunas semanas, pero no se ha conocido hasta hace unos días, tal y como publicó ayer LAS PROVINCIAS. En el momento de los hechos, los populares decidieron mostrar buena voluntad al interpretar que todo se había debido a un error de principiante, dado que Crespo es nueva en la Cámara.

Sin embargo, los acontecimientos de los últimos días -el PSPV se niega a que se repita una votación que perdió el PP por un error de un diputado- y el hecho de que el síndico del PSPV, Ángel Luna, indicara en una junta de portavoces que no tenía conocimiento de nada, han hecho que el PP se decida a denunciar los hechos. El diputado Manuel Bueno, por el que Crespo votó, sí ha reconocido que estaba en el pasillo atendiendo una llamada y que su compañera apretó el botón de su escaño para que el sufragio se contabilizara.

Maluenda mostró ayer su malestar por lo ocurrido en las filas socialistas y afirmó a este periódico que si los vídeos demuestran que Crespo cometió una irregularidad, dará un paso más y pedirá la certificación del voto. "No queremos pensar que existió mala fe por parte de la diputada socialista, pero esta semana se ha demostrado el talante del PSPV cuando se han negado a repetir una votación en la que saben que un diputado del PP se equivocó", señala Maluenda. La certificación de voto es, ni más ni menos, que el acta en el que se deja constancia del número de diputados presentes en el hemiciclo y el número de sufragios que se registran en el momento de la votación.


Actas de votos
Si el acta demuestra, tal y como esperan los populares, que efectivamente hay un voto más que parlamentarios, Maluenda afirma que el PP no dudará en acudir a la presidenta de Les Corts, Milagrosa Martínez, para que tome cartas en el asunto.

El reglamento del Parlamento autonómico es muy claro a la hora de recoger los deberes y derechos de los diputados en el momento de las votaciones. En el artículo 78.4, el ordenamiento de la Cámara valenciana señala que el voto de los diputados es "personal e indelegable". Por tanto, emitir un voto doble supone una violación del reglamento interno de Les Corts.

Los populares mantienen que con todas las pruebas a su favor, la presidenta del Parlamento valenciano debería imponer una sanción a los implicados en la votación fraudulenta, en este caso la diputada Crespo y su compañero Bueno. No obstante, en el apartado de sanciones del reglamento no existe ninguna especificación sobre la pena que supondría votar por un compañero ausente del hemiciclo, por lo que deberá ser Martínez la que decida. La sanción podría abarcar desde la prohibición a la diputada socialista de acudir a algún pleno -y por tanto poder votar- hasta algo más grave.

Este no es el único incidente que ha protagonizado la actividad de Les Corts durante esta semana. La derrota del PP en una de las votaciones ha hecho reaccionar incluso al Consell, desde donde afirman que el hecho "no volverá a producirse". Además, la presidenta ha tratado de poner orden en el hemiciclo llamando la atención a los diputados que forman corrillos y no atienden al orador de turno. La vuelta de Ignasi Pla tras un mes de ausencia -tras su dimisión cogió unos días libres- también fue comentada."

QUE FORT!!!!!!!!!!!!!!!
DE DEMOSTRAR-SE LA SEUA CULPABILITAT(PERQUE JO SOC BO I LI DONE LA PRESUMSIÓ D'INOCENCIA)

Perfa Fede publicam este comentari

Beniarres al dia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Beniarres al dia ha dit...

Salva, em sembla que confons “criticar” en informar. En aquest article s’informa de les despeses realitzades per l’Ajuntament i la gent deu saber-ho encara que no t’agrade, perquè per lo que veig ho trobes tan normal que es gasten més de 9.000 € en actes protocol•laris i convidades i tant sol 15 € en Medi Ambient, Turisme i Sanitat. HO TROBES NORMAL?

Lo que faça o deixe de fer amb la cistella de Nadal o voras al seu degut temps. Tranquil•litzat.

I lo de Mª Vicenta, si es demostra el que diu l’article serà castigada per la presidenta de les Corts però que crec que es una rabieta del PP la haver perdut unes votacions perquè molts dels seus diputats no estaven en la cambra i per represàlia trauen açò per a tapar la no presència del diputats.

El que resulta increïble és que el PP amb una majoria absoluta a les Corts Valencianes haja perdut una votació.

Que fort Salva!!!!!

Anònim ha dit...

Salva , Lo teu es de P. Pena.
sempre que comentes algo es pa ofendre.
Vicenta esta fent un treball de maravilla a Valençia i portan Beniarrés a on te que estar.
i si el sap mal, ves i tocat els...o.
i a voldries estar tu ai, com en 2 voltes que has fet riure en les elecçions.

salva ha dit...

Bon dia!

jo crec que en els meus comentaris mai he vuigut ofendre a ningu, només he vuigut informar d'una noticia de beniarreés (pese a qui pese). Crec que mai he insultat a ningu he sigut lo més educat posible diguen lo que pense.

Anònim ha dit...

Salva fort no, fortíssim i lamentable que el PP tenint majoria absoluta perga unes votacions!!! i més encara que s'excusen en que una diputada ha votat dues vegades. Em sembla péssim.
Per cert, em sembla mal que en l'apartat de sanitat i medi ambient canvies totalment de tema i comences a clavar-te eu una diputada del teu poble, l'unica diputada que hi ha a Beniarrés, és qüestió de ràbia? son gels? Bé siga el que siga pense que aquest bloc no s'ha fet per a clavar canya a una persona en concret i menys una persona que asi no ha parlat en cap moment.
Per tant, pense que mereixem disculpes per la teva part.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...