BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

divendres, 2 de novembre de 2007

GRAN PREMI BWIN.COM DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Marxem al campionat del mon de Xest

Una bona colla de gent de Beniarrés marxarà aquest cap de setmana a la població de Xest per a gaudir de la última prova del campionat del mon de motociclisme. També tots els anys que anem trobem per les grades als de Tot Motor de Gaianes.


L’ambient que es crea en el circuit i en la població de Xest els dies d’abans de la carrera es extraordinari amb milers i milers de motos arribades de tot l’estat espanyol i d’Europa. El soroll dels motors i l'olor de gasolina fan d'aquest encontre una vertadera festa del motociclisme.

El gran Premi bwin.com de la Comunitat Valenciana posarà el colofó d’or al Campionat del Mon de MotoGP els dies 2, 3 i 4 de novembre.

Vista aèrea del circuit de Xest

En MotoGP, amb el guardó ja en mans de Casey Stoner, tant ell com Pedrosa, Rossi o Hayden podran pilotar al màxim exempts de pressió.


Recta de tribuna del circuit de Xest


En 250 Jorge Lorenzo, ja campió, Bautista i Barberà buscaran la última victoria de la temporada.
En 125 dos pilots del Bancaja Aspar Team, Faubel i Talmacsi, es disputaran el títol a casa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...