BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dimarts, 13 de novembre de 2007

Invertir en cultura?

L’Ajuntament de Beniarrés ampliarà el Museu Municipal

La Diputació d’Alacant a inclòs l ‘obra sol·licitada per l’Ajuntament de Beniarrés “Reforma i ampliació del Museu Municipal” dintre del Pla d’Instal·lacions Culturals 2007-2009.

Aquesta obra que es realitzarà ben aviat està valorada en 76.106,85 € dels quals la Diputació aportarà 60.885,48 € i la resta eixirà dels fons propis de l’Ajuntament de Beniarrés, es a dir uns 15.300 €. L’obra consisteix en incrementar el volum de la segona planta i facilitar l’accés a les persones amb deficiències de mobilitat a Beniarrésl’esmentada planta.

Invertir en cultura és invertir en la dignitat del poble i cal que tots els ciutadans tinguen un accés a la cultura, siga la seua condició la que siga. Les administracions públiques deuen facilitar que aquesta cultura estiga a l’abast de tothom amb inversions públiques que l’apropen al ciutadà.

La primera fase del construcció del Museu Municipal o Sala d’interpretació de la Cova de l’Or, va costar uns 100.000 € als que caldrà sumar-li els 76.106,85 € més els sobrecostos habituals i el posterior equipament. L’obra una vegada finalitzada haurà costat uns 180.000 €.

I per a que?, Per a que sempre estiga tancat? Ni tant sols obrin ja els diumenges. Es açò invertir en cultura?, I la gestió del museu?, I el personal qualificat per a obrir-lo?

Aquestes preguntes no son noves, ja van ser plantejades pel grup municipal socialista quan aquesta idea es va portar al plenari per a debatre-la. Malauradament, tots els pronòstics que es van dir, han quedat reflectits en tant sols 10 mesos que porta obert.

Beniarrés es mereix un museu que promoga i done a conèixer la seua historia, els seus costums i la seua forma de ser però també es mereixem una gestió dels edificis públics per part dels nostres governants i en aquest cas ha quedat pales la mala gestió feta fins a la data d’avui en el Museu Municipal.

No per fer-lo més gran es solventaran els vertaders problemes que té: Gestió.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...