BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dilluns, 19 de novembre de 2007

Meravelles valencianes

Participa en l'elecció de les Set Meravelles Valencianes

El dia 1 de novembre es va posar en funcionament l'elecció de les meravelles del País Valencià en diferents àmbits ( cultural, paisatges, monuments.

La reunió convocada el 20 d’octubre de 2007 al Monestir de Sant Miquel i els RMoixerangaeis va resultar tot un èxit. Professionals de prestigi, historiadors, biòlegs, arquitectes, directors de museus i gerents turístics, vinguts de quasi totes les comarques valencianes des de Morella a Alacant, passant per Llíria, Sagunt o Xàtiva i representant a 40 associacions diferents, van conformar la llista definitiva de candidates a ser elegides com a MERAVELLA VALENCIANA.

En compte de 7 com havíem anunciat, en resultar un empat en algunes de les votacions, els presents decidiren proposar 8 candidates per cada secció.

En este moment continuen adherint-se noves associacions culturals al projecte de Meravelles Valencianes. Si voleu participar-hi, només cal omplir la fitxa que trobareu a la secció d'Entitats col·laboradores".

El 25 d’abril de 2008 farem públic les candidates més votades per a conformar el grup de les finalistes. Tancarem el programa amb l’elecció -entre les finalistes- de les Set Meravelles Valencianes i realitzarem tot un seguit de visites a les que hagen estat elegides col·locant una placa per tal de fer-la constar, com a Meravella Valenciana.

Si voleu més informació podeu entrar a aquesta pàgina www.meravellesvalencianes.org/

1 comentari:

Carles ha dit...

Que fort, ni el Benicadell, ni la cova dels Nou Forats, ni el Barranc de l'Infern...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...