Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 5 de novembre del 2007

DOS ESDEVENIMENTS. DOS TRACTES DIFERENTS

La Fira de Tots Sants de Cocentaina i el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana coincideixen en dates però no en tracte per part dels nostre governants.

Aquesta setmana passada dos esdeveniments de primer ordre Cocentainahan ocorregut en les nostres terres valencianes: la Fira de Tots Sants de Cocentaina i el Gran Premi de Motociclisme de Xest. Per sort he pogut gaudir dels dos.

L’afluència de gent a tots dos esdeveniments ha sigut espectacular amb uns 280.000 aficionats a les motos a Xest i uns 500.000 visitants a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, el que denota la importància dels dos esdeveniments per a l’economia de les poblacions on es celebra l’acte i el renom que totes dos agafen a la resta del territori de l’estat espanyol.

El que hem fa reflexionar és el tracte que els governants de la Generalitat Valenciana dona a cadascun dels dos esdeveniments. Si vegem el tracte que rep el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana amb uns 280.000 visitants, tant amb la cobertura de Canal 9, com a la presència dels alts representants del País Valencià, amb Francisco Camps president de la Generalitat al capdavant, com els desplegament policial , així com el desemborsament econòmic per part de les institucions públiques no té ni punt de comparació amb el que s’ofereix a la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb uns 500.000 visitants on la presència de les cameres de Canal 9 es quasi simbòlica, on sols va acudir un secretari de la Generalitat a la seua inauguració i on les ajudes econòmiques per part de les entitats públiques (Generalitat Valenciana, Diputació d’Alacant entre altres) no arriba als 60.000 €. Perquè es fa aquesta discriminació si som tots valencians?

Els motius que em passen pel cap son l’afan del nostre president d’eixir en les televisions de tot el mon amb la seua presència al Circuit i la publicitat que li dona a ell personalment i que a Cocentaina governen els socialistes des de fa molts anys. No tinc cap altre motiu per a que es discrimine a un esdeveniment de l’altre, ja que tots som valencians, o no?

La Fira de Tots Sants de Cocentaina es mereix el mateix tracte i les mateixes ajudes econòmiques que el Gran Premi de Motociclisme de Xest i els nostres governants tenen que acudir als dos esdeveniments i promocionar-los de igual a igual, ja que tots dos ajuden a creixer al País Valencià.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...