Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 de novembre del 2007

La sort no acompanya a Carles Ruiz

Carles Ruiz el 10é i Iñaki Gozalbez el 17é a Alginet

Els nostres corredors continuen participant en els campionats del Copa d’Espanya i en la Challenge del CV en la seua categoria Junior.
Carles Ruiz i Iñaki Gozalbez
Com ja s’havia comentat, Carles Ruiz, va patir una greu caiguda en terres burgaleses, més en concret a Villarcayo. Des d’aleshores, sembla ser que la sort no l’acompanya doncs a la carrera correguda a San Sebastián de los Reyes el passat dia 11 de Novembre va patir dues averies, una en el manillar i l’altra una punxada de la roda que el van fer que quedara en 17ena posició.

Pel que fa a la 5ena prova de la Challenge de la CV, correguda el passat dia 18 de Novembre a Alginet una altra caiguda de Carles, va fer que quedara en la posició 10ena a 2’ 03’’ mentre que Iñaki Gozalbez va quedar en la posició 16ena a 5’01’’ del guanyador que va ser Ramon Domene amb un temps de 39’23’’.

Esperem que en les properes proves els corredors beniarresins Carles Ruiz i Iñaki Gozalbez la sort els acompanye. Ànim