Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 12 de novembre del 2007

Oli de Beniarrés

La campanya de la recollida de l'oliva d’aquest any ja té data de començament.

Ahir és va celebrar junta ordinaria per part dels socis de la Cooperativa “Verge de la Cova Santa “ de Beniarrés, amb un ordre del dia que ja es va anunciar en una noticia en aquest mateix blog.

Entre els afers tractats es va aprovar el canvi de l’empresa gestora que porta els expedients i assumptes de la Cooperativa per motius d’eficiència en el seu treball.

Es va aprovar l’obrir la CooperativAceite Oliva Beniarresa per a la recollida de l’oliva en la campanya 2007-2008 el dia 29 de Novembre, podent portar-se olives arreplegades del dia 28 del mateix mes. També es va acordar per majoria el NO destinar olives per a la venda amb una votació secreta demanada pels mateixos socis. El preu de l’oliva es molt baix i està al voltant dels 20 cèntims. Aquest punt va tindre un bona deliberació per part dels socis, la qual cosa, engrandix el moviment cooperatiu al nostre poble.

En proves de rendiment fetes en 6 punts diferents del nostre terme ( tres de baixos i tres de serra) per un laboratori d’Alacant, els rendiments obtinguts van estar entre el 10’5 i el 15 % sent aquest un dels motius per a elegir el dia de començar la temporada el dia 29 de novmbre. Les opcions presentades pel socis van ser el dia 17 de novembre , el dia 29 de novembre i el 10 de desembre.
Esperem que aquesta campanya, que de segur estarà carregada de quilos, vaja acompanyada de bons rendiments, un bon oratge i un bon preu de l’oli.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una correcció. La ccoperativa s'obri el 29 de novembre (dijous) i no el 30. Gràcies.

Beniarres al dia ha dit...

Perfecte. Ho rectifique enseguida i gràcies per la correció.

Anònim ha dit...

Crec que van a obrir la cooperativa abans, degut a les fortes gelades que han fet malbé algunes collites. Hi ha que estar atent als "bandos" i crec que deuries informar al teu blog del canvi de data. Gràcies.

Beniarres al dia ha dit...

Desconeixc el canvi de dates en el començament de la campanya. Només tinga al guna altra noticia intentaré posar-ho si es com tu dius.Gràcies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...