Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 10 d’octubre del 2007

Ja són 10.0000 visites





5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enorabona Fede per el treball del Blog que estas fen, se que la critica sempre es constructiva i desde açi t´anime a que contiues fen articuls tan interesans per a tots. si no fora el blog de tanta importancia ¿ com tindria 10.000 visites ? aquesta pagina.

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies a tots vosaltres. El que la gent visite el blog i comentaris tant a favor com en contra és el que anima anar escrivint.

paco ha dit...

segueix escrivint fede, la gent que per desgracia no vivim a beniarres, graciés a este blog ens enterem del que esta passant, alguns pensaran que
sols llegim el que tu vols contar i no tot el que pasa realment, desde este comentari convide a la gent que pensa aixi que s´anime a fer un blog i sabran el que es dedicar´li tot el temps i l´esforç que li dediques tu, fede,enhorabona.

Anònim ha dit...

Quina alegria per a mi que visc fora del poble entrar en internet i veure un blog escrit en valencià.M'ompli de satisfacció que entre els meus paisans també existisca el sentiment de valencianisme autèntic, el compromés amb un sentiment de pertanyer a un poble que no vol ser genuflexe a cap intromissió espanyolista, entenent com espanyolista eixa inclinació a creure que tot allò que ve de Madrid és la única cosa vàlida.Continua amb el blog, Federic

Anònim ha dit...

A l'anònim de l'últim comentari:

No t'enganyes; ací sentiment valencianista autèntic el just i a més es per fer la contra al PP. Creus que una persona amb aquest sentiment militaria a un partit espanyolista (centralista també per molt que intenten tapar-ho)?
No confundim les coses i anomenem-les pel seu nom. Jo canviaria això de "valencianisme autèntic" per "espanyolisme moderat", "espanyolisme camuflat" o "valencianisme aprofitat".

De totes maneres jo també et done l'enhorabona Fede, 10.000 visites són moltes. Espere de tot cor que la cosa continue igual. Sort amb el blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...