Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Efectes del temporal

Després del temporal que hem sofrit en les comarques centrals valencianes (l’Alcoià, El Comtat, La Sabor, La Marina Alta. La Vall d’Albaida i la Costera) es moment d’analitzar les seus conseqüències en la nostra població.

La pluja, segons un comentari arribat a aquest blog , va arribar als 330 litres pe metre quadrat. Xifra força considerable atès que aquesta va caure en els dies 11 i 12 d’0ctubre, es a dir, sols en dos dies.

Al llarg de tot el dissabte la comporta central del pantà de Beniarrés va començar a soltar aigua cap a Gandia, juntament amb els alliberadors inferiors. Aquesta mesura es va pendre degut a que s’havien arribat als 19 hm3 i hi havia previsió d’arribar als 27 hm3.

Els barrancs de Beniarrés baixaven plens d’aigua, especialment el Barranc del Port on arreplegava tota l’aigua que baixava pel regall del Benicadell, passant arran del pontet que va a la imatge de la Cova Santa.

Alguns habitatges de Beniarrés també van ser sorpresos amb l’entrada d’aigua dintre dels mateixos, tenint que buidar-los a pualades amb el conseqüent esglai dels propietaris.

Pel que fa referència a les infrastructures, la carretera de Beniarrés a Planes va sofrir forts despreniments de terrers, així com la carretera que va de Beniarrés a Castelló de Rugat on alguns mareges van caure a la carretera tenint que acudir maquinaria pesada per a obrir la carretera. Altres camins menors d’ús agrícola també han quedat malbé

Vertaderament la pluja a sigut quantiosa esperant que les noves previsions de pluja que s'esperen per aquesta setmana no incrementen les desfetes. Per altra banda, aquesta pluja ha sigut molt ben rebuda per les oliveres del Comtat.

7 comentaris:

Plataforma ciutadana ha dit...

La tragèdia del riu Girona es podia haver evitat fàcilment

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el comentari anterior.
Antigament les voreres dels barrancs es netejaven amb frequencia, ara no es netegen apenes i la generalitat preferix invertir els diners en Terres Mítiques i altres progectes d'autocomplaença abans que en repoblació de les nostres muntanyes, conservació del medi ambient, millora i reparació de vies de metro, eliminació de punts negres...i després venen inundacions, incendis forestals,urbanitzacions, falta d'aigua per sobre massificació descarrilament de metro... i victoria del Pp en les eleccions per majoria.
Que hem de fer.

salva ha dit...

Aquest comentari no es sobre el temporal.
M'agradaria opinar sobre l'enquesta que esteu fent.
Quin candidar guanyaía les eleccions de ser ara? Domés han pasat 5 mesos i ja va perdent el PP, açò es increible!!!!!!!! Que fas Fede el passes el dia votant?
Perque si be el recorde el PP va guanyar per majoria absoluta. Esteu obsesionats, oblida ja que no haveu guanyat i fes un abona opociciò. Pep a sigut llest i vos ha deixat, no comparteixc les seues idees però ell almenys vol fer coses bones per el poble no com vosaltres tres que lo únic que voleu fer es posar al poble en evidéncia amb les vostres mentides i comentaris absurdes.

Viu i deixa viure.

Ah! I hi ha gent que no sap escriure en valencià (però tampoc en castellà) perque no han tingut el privilegi d'anar a l'escola, i per això no deixen de ser valencians. Sou uns mal educats pq no respeteu a la gent.

Res més que dir

Anònim ha dit...

Recollons Salva, que ganes tenia de que esclafires, jejejejejeje.
el trobava en falta per estos articuls.
VIVA EL REY.............

Beniarres al dia ha dit...

Et recorde Salva que no tota la gent que vota en eleccions locals utilitza Internet i tranquilitzat que sols és una enquesta sense cap valor.

D'aci poc menys de 4 anys vindrà la bona.

Sembla ser que no has vist que guanya l'opció "Altres". Això si que es sorprenent.

Aplica't el que dius "Viu i deixa viure". Et recorde que tens l'opció de no llegir el blog encara que prefereixc que hi participes.

paco ha dit...

Salva el veig nervioset, jo no soc fede i jo tambe he votat en l´enquesta a favor del psoe, gracies
al bloc de fede estem enterant-se d´algunes coses que abans no es sabien, i que ara gracies al bloc escomençem a enterarse,segueix informant el poble fede.

Anònim ha dit...

Jo no vote al PP, però a l'enquesta l'he votat perque pense que les guanyaria fàcilment i mantindria la majoria absoluta al poble. És trtist però real.

Encara que sincerament pense que cadascú dels cinc representants del PP a l'ajuntament és un poc més incompetent que l'altre. Tenim un alcalde que, curiosa coincidència, tot i ostentar un càrrec públic no sap parlar en públic. El seu repertori d'arguments no passa de fer bona cara i prometre reformes i obres totes provinents de subvencions dels seus amics a la Diputació. Pareix que la incultura es paga amb l'alcaldia a aquest poble, però bè, ja ens arrepentirem...

Tenim una regidora de cultura -d'incultura diria jo- que es pensa que el 9 d'octubre és un dia que no es treballa i que Jaume I era pilot de fòrmula 1 (ho dic després d'haver vist els regals que feien als xiquets quan tombaven la cucanya). Continuant amb el tema dels regals, tu creus, Yolanda, que pots regalar llibres en castellà als xiquets als tallers del día 9 d'octubre?

No vaig a continuar parlant dels regidors populars perquè la cosa encara va a pitjor, sols dir que en tenim un que s'adorm als plenaris...

És trist que la gent continúe votant-los, però així és. Obriu els ulls!!!!!!

Ah! No estic demanant el vot per a cap partit. Sols dic que votant al PP de Beniarrés esteu demostrant la mateixa incultura que ells. I sí, més de 500 persones poden enganyar-se...

Visca la terra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...