Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 12 de juny del 2007

L'hora de la veritat

Aquesta setmana es constitueixen els ajuntaments i les Corts Valencianes

Les eleccions ja han acabat i es moment de formar els òrgans de govern que la democràcia i les nostres lleis ens han atorgat. Els resultats han sigut els qui el poble ha volgut i cal respectar-los com a demòcrates que som tots.

També en aquests dies que hi falten per a la constitució dels nou ajuntaments es temps de pactes per tal de formar equips de govern forts, allà on cap partit ha obtés majoria absoluta.

El proper dissabte dia 16 a les 12’00 hores es constitueix al saló de plens de l’ajuntament de Beniarrés el nou ajuntament elegit de les darrers eleccions locals del passat 27 de maig. Estarà format per 9 regidors dels quals 5 seran del Partido Popular, 3 del Partit Socialista del País Valencià i 1 del BLOC. Hi ha comentaris de que els 5 regidors del PP no seran els 5 primers de la llista que es va presentar a les eleccions. El dissabte es sabrà però de ser així crec que serà un frau als votants del PP i una falta de coherència política per part dels qui no arrepleguen l’acta de regidor que els hi correspon.

Abans, el proper dijous dia 14 per el matí i amb les càmeres del Punt 2, es constituiran les Corts Valencianes amb la presència de la nostra companya Mª Vicenta Crespo Dominguez. Serà la primera vegada que Beniarrés té una parlamentaria a Corts Valencianes.

La Diputació d’Alacant està pendent de constituir-se al presentar una partit polític un recurs sobre els resultats de les eleccions locals en la població d’Aigües.

Esperem que tothom participe d’aquesta festa de la democràcia assistint el proper dissabte als nostres ajuntaments.

2 comentaris:

salva ha dit...

No se de dónde hos sacais esas calumnias hacia el ayuntamiento de Beniarrés, pero se de buena tinta que estais bien equivocados con los supuestos rumores que decis que circulan por ahí (sobre los futuros concejales del PP).
El sábado se sabrá y seguro que hos tragareis todo lo que habeís dicho.
Tambien habeís dicho que venia en Corpus o en "Sant Pere" la orquesta Valparaiso, pues el sábado ya vimos que no vino y en "SAnt Pere" segun mis fuentes tampoco. ENtonces, de donde lo habeis sacado?
SOIS UNOS MENTIROSOS, YA VEO QUE SEGUIS POR EL MISMO CAMINO.
GRACIAS POR SER ASÍ PORQUE GRACIAS A ESO LE HABEÍS DADO LA VICTORIA AL PP.

Beniarres al dia ha dit...

No t'alteres tant que es temps de calor i les vacances ja estan ahí.

Pel que respecta a l'orquesta Valparaiso, ho vaig veure en aquesta adreça http://www.google.es/blogsearch?hl=es&q=valparaiso+beniarr%C3%A9s&lr=

Si actuen o no o era mentida el que posa no ho se. Sembla ser que es el blog del cantant però he entrat i ha desparegut aquesta informació. Doncs si no ve, que en vinga un altra això si que no vinga una d'eixes que coste 20.000 € que hi han moltes coses per pagar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...