Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 13 de juny del 2007

Es tanca la legislatura

Absència en el darrer plenari dels dos socis de govern del Partido Popular

Aquesta nit a les 20’30 hores de 13 de juny, s’ha acabat aquesta legislatura pel que respecta a l’ajuntament del meu poble Beniarrés.

Ha sigut un plenari molt curt ja que sols hi havia que aprovar l’acta de la darrera sessió plenaria celebrada per l’ajuntament. Cal ressenyar l’absència dels dos regidors independents, Ximo Andrés representat d’Alternativa per Beniarrés i de Justo Sellés representat de la Llista de Perputxent que no han assistit al plenari (recordar que tots dos han quedat fora de la nova composició de l’ajuntament de Beniarrés).

Ha sigut una legislatura força complicada amb moció de censura inclosa i una forta tensió tant als plenaris com en els actes públics que organitzava l’ajuntament. Els dos partits independents i el PP han aplicat el corro en totes les decisions importants que ha tingut que adoptar l’ajuntament.

Com a curiositat cal assenyalar que representats del PP sols hi havia 3 i de representats del PSPV-PSOE hi havia 4 al plenari celebrat avui, per tant si els socialistes hagueren volgut l’acta no s’haguera aprovat i haguerem fet patir al nostre alcalde. Però cal mirar cap endavant i treballar per Beniarrés en aquesta nova etapa que s’enceta el proper dissabte.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...