Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 14 de juny del 2007

Asfaltat de la carretera Cv-711 Beniarrés-Planes

L'ajuntament de Beniarrés ha demanat a la Diputació la construcció d'un carril bici


Avui dia 14 de juny, ha eixit publicat al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant la licitació per a l’adjudicació de l’obra per a l’asfaltat de la carretera CV-711 que va de Beniarrés fins a Planes per damunt la presa amb un pressupost base de licitació de 280.000 € i un període d’execució de 3 mesos.

Cal recordar que els socialistes ja vam denunciar en premsa, allà per l’any 2005, l’estat lamentable i de greu perillositat en que s’hi troba la carretera CV-711 i que van voler adecentar amb uns apegatons allà pel setembre de l’any 2006.. També cal recordar que l’ajuntament de Beniarrés va aprovar per unanimitat de tota la corporació una moció presentada per el Partit Socialista que demanava la creació d’un carril bici que anara de Beniarrés fins el pantà al mateix temps que es feia l’asfaltatge de la carretera.

No hem pogut veure el projecte o la memòria que ha redactat la Diputació però esperem que el nostre alcalde haja defès els interessos de Beniarrés i de la voluntat dels qui componem la corporació local ( ell inclòs, ja que va votar a favor de la creació del carril bici) i que la construcció d’aquest carril bici siga una realitat per a que la gent passetge tranquil·lament i els ciclistes puguen circular amb una major seguretat.

Estem segurs que el mèrit de que finalment s’asfalte la carretera Cv-711 no serà de les peticions ala Diputació ni de les denuncies que hem fet els socialistes de Beniarrés en premsa i de segur que és de la urbanització que s’està construint a Planes però siga un o siga l’altre el motiu la qüestió es que es faça i s'asfalte el més aviat possible.
Podeu veure literalment el que avui ha eixit publicat al BOP nº 119 en la pàgina 71. Teniu accés directe en aquest mateix blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...