Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 11 de juny del 2007

Darrer ple d'aquesta legislatura

Darrer ple amb l'actual composició
El proper dimecres, 13 de juny, l’ajuntament de Beniarrés celebra el seu darrer plenari d’aquesta legislatura. Ës mer ple, en el qual sols hi ha un punt dintre de l’ordre del dia i que correspon a l’aprovació de l’acta de la sessió núm 8/07 celebrada per el ple de l’ajuntament el dia 25 de maig de 2007.

Serà últim plenari on estarà l’actual composició, recordar, 3 representants del Partido Popular, 1 representant de la Llista, 1 representant d’Alternativa per Beniarrés i 4 representats del Partit Socialista del País Valencià. Han sigut la legislatura de la moció de censura. Acte que no s’havia donat mai al nostre poble. També cal recordar que en cap moment s’ha sabut el pacte a que van arribar els dos partits independents i el Partido Popular per portar endavant la moció de censura i el posterior pacte de govern i el corró corresponent que ha sigut tota la legislatura.

Als dos partits independents la jugada de la moció de censura els costat molt, ja que han desaparegut de l’àmbit polític beniarresi, obtinguen entre tots dos sols 85 vots les passades eleccions.

Be també aquesta setmana es celebra una comissió d’Hisenda pels mateixos motius que el plenari.

I ja sols queda esperar al proper dissabte dia 16 de juny on es conformarà el nou ajuntament de Beniarrés.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...