Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 4 de juny del 2007

El dia de la primera comunió

Ahir dia 3 de juny, diumenge a les 12 hores, els xiquets i xiquetes de Beniarrés van rebre la primera comunió en l’església Sant Pere Apostol de Beniarrés.

En total van ser 8 xiquets i xiquetes es quin van rebre aquest sacrament en una església que s’hi trobava plena de familiars i gent de Beniarrés. Com a curiositat cal fer-se ressó de la presència d’un xiquet escocés que també va pendre la comunió i que anava amb el vestit típic del seu país.

Com ja va sent costum la vespra de la comunió el drac Draco va visitar les cases dels comuniants envoltats de música i de gent que el va acompanyar per tot el poble donant-li un aire festiu a aquesta celebració.

Esperem que hagen tingut un dia molt especial rodejats dels seus

1 comentari:

Benja, ha dit...

Feliçitats per obrir un nou blogg un poc mes dinamic i coherent per a tots. Be, en primer lloc l´enorabona a tots els xiquets, xiquetes i els pares d´aquets añy , i lo que teniu que fer es publicar estes coses bones per a el poble, no lo que estavem aconstrubats a llegir. La politica de un poble la presenteu i la debatiu en el seu lloc, que masa be sabeu quin es que per aixo tot el poble hem pagat un saló de plenos per a estes coses i deiseu a un lloc lo que ia estavem tan aconstumbrats. De segur que els amics , Daniel, Salva , Ana i algu mes teu agraixen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...