Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 19 de febrer del 2009

¿QUÉ ESTARÍAN DICIENDO RAJOY, COSPEDAL, PONS, INTERECONOMÍA, LA COPE, SI...?

Article copiat del blog : La sombra de Aznar .He respetat integrament el que diu el text però perfèctament al titol de l'article es podria posar també a Canal 9, una televisió pública però que deixa la seua imparcialitat en algun lloc desconegut.

"Al tesorero del PSOE yo le he llevado, yo, vamos a sumarlo, 1.000 millones de pesetas, yo Paco Correa, a Ferraz y a su casa". A renglón seguido, amaga con conocer el patrimonio secreto en un paraíso fiscal de un ex ministro de Rodríguez Zapatero vinculado a las obras públicas. Sus interlocutores se admiran de sus datos: "Por eso te tienen miedo. Los tienes pillados". Pero Correa les tranquiliza. "Pero yo nunca cantaré".



"Estoy haciendo la campaña a Manolo [Manuel] Chavez [presidente de la Andalucía, del PSOE] y la presentamos el miércoles. Al vicepresidente, el director de campaña y al secretario general del partido se les presenta mañana la creatividad porque le hacemos todo. Él tiene [Álvaro Pérez Alonso, responsable en la Comunidad andaluza de la empresa Orange Market] una reunión con el tema de Fitur [Feria Internacional de Turismo] que le van a adjudicar".

"incluso he pagado una factura de 30.000 euros de una tienda que se llama Milano para pagarle los trajes al presidente Zapatero. Tengo yo la factura, yo lo he pagado".

"Ayer, estos tíos nos meten más edifica... no...más metros....que en el PAI luego no van a computar porque es agropecuario, en fin, ...un lío, y la operación estaba cerrada y nos hemos plantado hoy...Es un arma de doble filo porque este tío (el promotor) esta noche se puede encabronar y decir "ya no lo vendo" y el PAI tiene un tema medioambiental y el que lo desbloquea soy yo". (Álvaro Pérez le interrumpe diciendo: "¡Claro que tú tienes la llave!). "Claro ...yo tengo el contacto...que es el hijo de puta de Pepiño Blanco... que lo han nombrado Vicesecretario general del PSOE y este antes era Secretario de Organización ...¿Os acordáis que estaba en el Congreso? Pues este es".

En azul, mis cambios. Las conversaciones originales aquí y aquí

Haciendo memoria: ¿recuerdan cuando saltó en la prensa un supuesto escándalo que implicaba al presidente socialista de la Junta de Castilla y León, Demetrio Madrid? Tuvo que dimitir a pesar de que no constara imputación judicial alguna. Un señor bajito y con bigote que después llegó a ser presidente del gobierno dió a Demetrio Madrid "24 horas para dimitir".

¿A qué espera para dimitir el señor Camps? ¿Señor Pons? Simplemente hay que aplicar la "ley Aznariana" que tanto y tan bien pusieron en práctica durante los últimos años del Felipismo.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede,
tot eixe rollo politic esta mol be pa qui li agrade, pero si este bloc es pa informar de coses del poble, perque no comentes les 2 noticies de Beniarrés que han aparegut (ahir i hui) en el diari Información. Crec que interesen més (o al menos igual) que lo de Camps i les mangalaches dels peperos.
I a tu que el pareix que el senyor ministre pegue escopetaes sense llisensia? Pobret, ell no u sabia...
Entre uns i altres... quin canyaret!!!

Beniarres al dia ha dit...

Com diu el títol del blog: “Actualitat social, política, esportiva i cultural de Beniarrés i altres coses....”, per tant qualsevol noticia que considere interessant la publique i crec que imputen al nostre president de la Generalitat és un noticia que et deu importar a tu i molta més gent, doncs el futur de la nostre govern autonòmic pot estar en l’aire.

Com be dius han aparegut dues noticies on ix el nom del nostre poble. Els dos temes han sigut tractats moltes vegades en aquest blog i si no he fet cap article sobre els estatuts de la via verda i l’accés a l’autovia és perquè son temes que apareixen periòdicament als diaris sense informar res en concret. Considere més oportú fer un article quan estiguen aprovats els estatuts i publicar-los i fer un altre article quan estiga definit l’àmplaria de l’accés a l’autovia. Podràs estar d’acord o no.

Respecte a lo de la llicència del ministre ho considera una “chamba”, el que si que veig dolent, criticable i lamentable és la matança de cérvols que van fer ell i Garzon encara que siga legal. Això si que es criticable.

Anònim ha dit...

Polítics. Dona igual que siguen del PP o del PSOE. Són tots uns lladres, uns corruptes i uns interessats. I vosaltres, concejals de pobles i ciutats, d'un partit o d'altre, no deixeu de ser les seves titelles. Ara tenim la trama de corrupció del PP, deveres feia falta que ho destaparen els mitjans de comunicació? O es que no es veia clar? Què no sabem tots que eixe moreno de solàrium de Zaplana, els seus xalets i apartaments, l'educació privada dels seus fills, les nits d'hotel amb les seves amigues falleres o la farlopa que es fa, ho paguem els valencians amb la nostra suor?

Qui no ho veu es perquè no vol. Espere que algun dia ens cansem i canviem les coses...

Anònim ha dit...

Son un tall de lladres i feixistes que an destrosat tot el nostre pais i san embutjacat tot els diners.Lladres

Beniarres al dia ha dit...

Al tercer comentari: Et pregunte , també hi han lladres, corruptes i interessats en la resta de partits com EU, BLOC, CV, ERPV i partits independents o solament estan en el PP i el PSOE?. Un es lladre quan es demostra i clavar a tots els militants del PP i del PSOE dintre del mateix sac no ho comparteixc ni crec que siga així.

La majoria dels militants de tots els partits polítics estan pel seus ideals i perquè un infima part de militants siguen uns corruptes no es pot clavar a la resta en el mateix sac.

Podràs veure i creure moltes coses però fins que no ho demostres SEMPRE seràs innocent.

Al quart comentari: Fins que no es demostre judicialment no son culpables de res i si estan imputats a tot cas presumptes. El que jo recorde del PP que es un lladre va ser el conseller Luis Fernando Cartagena que es va quedar en les seues butxaques els diners que li havien donat per a que els entregara a unes monges.

Anònim ha dit...

Segons la llei aznariana sen tendrien que anar ya y els dos que cobren del poble també. Fora malfaeners y profitosos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...