Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 2 de febrer del 2009

Carles Ruiz guanya la contrarellotge a Ibi

Millor junior en la prova d’Interclubs del Vinalopó

115 corredors s'ha presentat en el Polígon Industrial d'Ibi, disposats a lluitar per un bon crono, en una etapa de 7 Km, on el fred, el vent i la pluja han estat els detonants tant per a la classificació general, com per a l'esdevenir de l'etapa.
I és que els primers corredors (entre ells el líder de Meivel Alandete) van eixir ben parats del sorteig arbitral i els va tocar, per sort, eixir quan encara no havia fet acte de presència la pluja. Alandete va marcar el millor registre i ja no es va moure en tota l'etapa. El seu temps 10' 11" va ser un registre d'or, i ni un especialista com Mínguez (al que li va perjudicar clarament la pluja i l'asfalt banyat) ni el ex professional de Saunier Duval i Scott, Raúl Alarcón, ni la grandesa del eldense Antonio Sabater, van poder amb el valencià d'Algemesí, que va brodar la faena i va eixir victoriós de la plaça.

Com millor resultat Junior, destacar la gran carrera de Carles Ruiz (Mircomar) que a punt va estar de fregar el Top10, finalitzant el 12º a 39" del valencià.


Més informació en la Federació de Ciclisme del País Valencià

1 comentari:

Anònim ha dit...

fede gracies per interessarte

1 salut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...