Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 18 de febrer del 2009

Altre enverinament?

Apareix un gat mort al mateix lloc on va ser enverinada una gossa.

Hui mateix he rebut aquest fotografia on es pot apreciar un gat mort ( no te sintomes d’haver sigut atropellat per algún vehicle) als contenidors que hi ha a la carretera del pantà de Beniarrés i on fa poc temps va ser enverinada un gossa amb Estricnina un potent verí que causa la mort de forma instantània i que te una llarga vida efectiva passant fins i tot dels animals morts que son enverinats amb aquest verí als animals que mengen aquests animals enverinats.


Imatge del possible gat enverinat ( clica ací per ampliar-la)

El poble de Beniarrés no pot quedar impassible a la mort de diferents animals al nostre poble, tinguen propietari o siguen animals perduts. Em de esperar a que passe una desgràcia major?, Em d’esperar que enverinen algun animal d’algú que té influències i poder per acabar-ho?

Les autoritats locals, autonòmiques i Guardia Civil (Seprona) duen intervindre per a parar aquesta masacre, pillar els culpables i sobretot evitar més desgracies que no sabem fins a on poden arribar i després ens tingam que lamentar per no haver actuat alhora.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els operaris municipals , estan tots els dies de la semana netejan i replegan el cartó que i a en eixos contenedors , es molt perillos manipular i tocar el verí en les mans i que despues pase al contate humá, despres si que ens lamentariem .

Anònim ha dit...

CHELO DICE

MIRA FEDE NO ESTOY DE ACUERDO CONTIGO CUANDO DICES SI TIENE QUE ESPERAR A QUE SE MUERA OTRO ANIMAL DE ALGUIEN QUE TIENE INFLUENCIA O PODER PARA QUE SE HAGA ALGO , ESTOY DE ACUERDO CONTIGO DE QUE ALGO SE DEBE HACER CUANDO YA HAN HABIDO MAS ANIMALES MUERTOS PERO TE DIRE QUE EL MIO TB SE HA MUERTO Y NO HE UTILIZADO NINGUNA INFLUENCIA COMO TU BIEN DICES NI SIQUIERA SE HAN ENTERADO PARA QIE NO DIJERAN LO QUE TU DICES ¿POR TENER INFLUENCIA?

Beniarres al dia ha dit...

A l’anònim “Chelo”: Lamente molt que el teu animal haja mort i com es pot entendre del teu escrit, que haja sigut enverinat. El que s’ha de fer és actuar i denunciar aquestes barbaritats que es produeixen al nostre poble i que no sabem quin resultats poden arribar a tindre. Si no es denuncia no s’actua.

Desconeixc quines influències pugues tindre en l’Ajuntament de Beniarrés, la Guardia Civil o altra entitat que puga clavar ma i parar aquesta barbaritat però el que es clar es que s’ha d’actuar ja, personant-se l’ajuntament de Beniarrés com a denunciant d’aquestes barbàries.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...