Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 26 de febrer del 2009

75.000 gràcies

Amb el número 75.000, fem festa major.

Son setanta-cinc mil visites al blog.

75.000 gràcies a tots, en aquest post 656.

Aquesta aventura que va començar un 4 de juny de 2007, espera arribar als 2 anys ben aviat per a continuar 2 anys més seguits d’altres.

Celebrem-ho amb un xicotet homenatge a un dels millors cantautors en la nostra llengua
Lluis Llach



"L'estaca" de Lluis Llach

6 comentaris:

Catarroja Descoberta ha dit...

ENHORABONA FREDERIC!!! per molts anys!!!!

NO ENS CALLARAN

Carles Tomàs ha dit...

Alguna cosa té l'aigua quan la beneïxen.

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies a tots dos. Pense que els blogs son una ferramenta molt valida per donar a conèixer les nostres opinions i una eina per a favorir la llibert d'expressió.

Carles, aquest expressió no l'havia llegit mai. És realment bona.

Salutacions

Anònim ha dit...

ENORABONA FEDE PER CREAR UN PUNT D´INFORMACIÓ PER AL POBLE PERÒ MAGRADARIA FER UNA CRITICA AQUEST BLOG FAS MOLT DE POLIQUITEO EN DENUNCIAR COMPORTAMENS DELS PP, DIR-TE K EL PSPV NO ES MÉS QUE EL GERMA DEL PP AMB ELS MATEIXOS OBJECTIUS I FINALITATS SÓN PARTITS FINASATS PER EMPRESES PRIVADES PER TANT LES EMPRESES MANEN DEL PARTIT POLÌTIC. UNA CONCLUSIO QUE HE TRET, TENIM DE CONFIAR AMB AQUETS PARTITS ENTEORIA PUBLICS PERÒ EN LA REALITAT PRIVATS?

NO CONFIE EN LA DEMOCRACIA ACTUAL NO ÉS PERSONAL SINO UNA PONYIO QUE EL VATJA BÉ AMB AQUEST BLOG

Beniarres al dia ha dit...

Totes les crítiques son respectables però no per això s’han de compartir. Evidentment que en aquest blog es denuncien comportaments dels politics del Partido Popular perquè son comportaments que ens afecten directament coma ciutadans del país Valencià, ja que és el Partido Popular qui ens governa al Palau de la Generalitat.

Com comprendràs es tracten temes locals però com sabràs soc regidor socialista a l’Ajuntament de Beniarrés i pense que la gent que vullga llegir aquest blog es deu assabentar d’algunes informacions que per exemple, a Canal 9 no s’emetran mai.

Respecte al que dius dels partits politics del PSPV no ho comparteix però seria molt llarg el exposar el que pense. Sols una cosa, la democràcia és la forma de govern menys roina . Si vols es fem un cervesa i fem una xerrada al respecte de les teues opinions.

T’anime a seguir visitant aquest blog i anar fent comentaris.

Anònim ha dit...

amunt pero no com el valencia que va cap a baix, anim fede!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...