Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 11 de novembre del 2008

Ple a l'Ajuntament de Beniarrés

El proper dimecres dia 12 de novembre a les 19: 30 hores tindrà lloc la celebració de la sessió Extraordinaria i Urgent del Ple de l’Ajuntament de Beniarrés amb el següent ordre del dia:


1.- Ratificar urgència de la sessió

2.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior la núm. 11/08 del dia 24 de setembre de 2008

3.- Donar compte decrets d’alcaldia (136-147/08)

4.- Aprovació del pressupost general per a l’exercici 2009


5.- Canvi de dia de la celebració del proper plenari ordinari

6.- Modificació estatuts de la Mancomunitat Xarpolar

7.- Elecció de festes locals

8.- Autorització venda parcel·la R-7.1

9.- Concessió llicències urbanístiques

10.- Sol·licitud ajudes RURALTER

11.- Informes d’alcaldia

Realment u ja no sap ni que pensar ni que dir.

El dilluns 10 reben els regidors i regidores de l’ajuntament de Beniarrés la convocatòria per a una sessió extraordinària per al dimecres 12. Les notificacions de convocatòria deuen ser entregades 48 hores abans del dia de celebració per a poder consultar la documentació que es va a tractar per a prepar i estudiar les respostes i les votacions.

En aquest cas no es compleix eixe període de temps i es torna a enviar una nova convocatòria aquesta vegada de caràcter extraordinari i urgent el dilluns 10 per la vesprada, on ara no fa falta eixe temps de 48 hores previ per a consultar la documentació al ser de caracter urgent.

Els motius que al·lega l’alcalde per a declarar la sessió plenària de caràcter extraordinari i urgent son dos: una per causes aliens a l’alcaldia s’ha produït una demora en l’entrega de la convocatòria i l’altre és que la secretària marxa de vacances per motius personals. Que no es pot fer dijous o divendres i així tenim temps de preparar propostes al pressupost de l’any 2009 i mirar-se la documentació?, Com podem formar-se un vot responsable amb tant poc temps?

Ja vegeu, tot solucionat i si no es pot veure la documentació i preparar propostes, dona igual. Total el PP té majoria absoluta i que van a dir "estos" de l'oposició.
Aquest és el tracte que rep l’oposició de Beniarrés i la forma d’actuar de l’equip de govern del Partido Popular. Especialment el pressupost de l’any 2009 on no hi ha temps material per a mirar-se’l doncs nosaltres no es dediquem professionalment a la política i no podem assistir per els matins a l’ajuntament i, a més a més , ara cal demanar permissos al treball per assitir-ne.


No esperàvem que el PP ens donarà participació o ens preguntara per si teníem alguna proposta o idea per ser inclòs al pressupost de l'any 2009, però el declarar la sessió plenària de caràcter extraordinari i URGENT, em sembla que se’n passa de la ratlla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...