Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 22 de novembre del 2008

Foto - denuncia: El Barranc del Port

Aquestes fotografies estan fetas hui mateix. Son de l'estat en que es troba una de les fonts del Barranc del Port després de les intenses pluges passades del mes d'octubre.......... i ja han passat dies.

Fotografia on es pot apreciar on està laimtage de la Cova Santa



Taules inundades per l'aigua que està estancada

(clica ací per ampliar la fotografia)

7 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Hui dia 28 de novembre, he pasat per el Barranc del Port i he vist que l'aigua ja ha sigut llevada i que s'ha solventat la desfeta amb una màquina.

Calia esperar a que fora denunciat públicament?

Anònim ha dit...

No si ara tot el que es fa a Beniarrés serà gracies a les denúncies d'aquest Blogg.
Crec que t'ho has cregut un poquet massa.

Beniarres al dia ha dit...

No m’he cregut res. Simplement he comentat el que s’havia posat en aquest blog i el que hui he vist.

Aquest blog te la importància i la repercussió que u li vol donar. En cap moment té poder d’acció sobre les coses. Els qui han de solucionar les coses son els qui tenen el poder d’acció i de fer-ho, no unes simples paraules a un blog.

Però es clar que si feia temps que es sabia que aquesta font estava inundada, al voltant de 50 dies, no calia a esperar a que es fera públic. Es això el que es denuncia.

Anònim ha dit...

Al segon comentari dir-li que igual graciés a este blog ho han netejat, que si no haguera denunciat algú publicament no hagueren fet res,si haguera estat arreglat des d´un principi, este article no s´haguera publicat, reflexiona aço, gracies.

Anònim ha dit...

este blog es mira mes de lo que es penseu. si no fijeuse en el contador de visites.
I a qui el te de pagina de inici i tot
VISCA EL NODO DE FEDE , PERO ROJET.

Anònim ha dit...

No és mira més del que es pensem, sinó sempre som els mateixos borinots (m'inclueix jo també) que entrem per a vore aquest blogg i no per a vore que a publicat Fede sobre el poble sinó per a vore les mentides que a vegades diu i com està de cremat i obsesionat per no haver guanyant

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim.

En aquest blog entra lliurement qui vol, el que no vol no entra. Pots comentar els articles anònimament i si vols pots enviar-ne un amb el teu nom i cognoms i te se publicarà sense llevar-li una sola coma.

No crec que per entrar i llegir aquest blog la gent siga uns borinots, algú s’ho pot pensar com tu be reconeixes però no tots això t’ho puc dir.

Tal vegada el que passa, és que alguns articles o no t’agraden o tal vegada estarien millor en el calaix dels oblits per a que la gent no se n’assabentara d’algunes coses que passen a la casa de tots i que evidentment son públiques.
Et convide a que enviar un altre anònim on em digues una sola cosa que siga mentida en aquest blog.

I de cremat i obsessionat res, evidentment quan u es presenta a unes eleccions vol ser elegit per a governar el seu poble ( et recorde que jo anava el nº 3 de la llista) però el poble és sobirà i va votar l’opció del Partido Popular. Ara el que el poble vols és que treballem des de l’oposició. Res més lluny dels adjectius que m’atribuiexes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...