Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 29 de desembre del 2007

Diners per a Formula 1 si, per a col•legis no

La Generalitat Valenciana posa els diners que calguen per al Circuit Urbà de València de Formula 1.

Huí, eixia publicat a un diari valencià la licitació per part de la Generalitat Valenciana dels boxes i les unitats d’emergència del Circuit Urbà de València de Formula 1 per 15 milions d’euros.

Aquesta obra va ser licitada i projectada aquesta mateix any i rondarà la seua construcció d’uns 60 milions d’euros, sense contar els habituals Circuito Urbano Valencia Forumla 1sobre costos als que ens té acostumat la Generalitat Valenciana en les seues grans obres faraòniques (Ciutat de la Llum, ciutat de les Arts i les Ciències, Terra Mítica, entre altres). Cal recordar que Ecclestone, el vertader amo de la Formula 1, va condicionar la celebració del Gran Premi d’Europa a que Camps, es a dir, el Partido Popular, governara la Generalitat Valenciana, en un acte de xantatge sense precedents a tots els valencians.

Però el que realment em sorprèn és com la Generalitat Valenciana té diners per al que vol i amb una rapidesa sorprenent, mentre deixa al caixó dels oblits altres promeses o, fins i tot, acords presos a les Corts Valencianes.

Hi han col·legis, centres de salut, hospitals, carreteres, centres socials, habitatges de protecció oficial, ponts, conduccions d’aigua, ajudes socials, una llarga llista que es faria inacabable, que eixen reflectides als pressupostos de la Generalitat Valenciana però que no es realitzen i queden al fons del caixó dels oblits, deixan als ciutadans sense eixes infrastructures o serveis, en canvi, per a construir el Circuit Urbà de València de Formula 1 han tingut els diners que calguen i en un temps record.

Ja no cal entrar, com s’està executant el traçat del circuit, fins i tot, La Unió Europea, ha admès una denuncia per la manca del projecte d’impacte ambiental formulada per Formula Verda.

Es força lamentable que els nostres governants de la Generalitat Valenciana prioritzen abans un circuit de Formula 1, que a la fi beneficiarà a uns quants, més be pocs, que no construir els hospitals, col·legis, carreteres, ponts entre altres que beneficien a molta més gent i que van deixan passar any rere any donant llargues als ciutadans.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...