Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 18 de desembre del 2007

El Partit Socialista treballa per Beniarrés

Propostes i mocions han sigut tombades per el PP

Les passades eleccions de maig, la voluntat popular va voler amb els seus vots que la candidatura que presentava el Partit Socialista a l’alcaldia de Beniarrés estiguera a l’oposició.

El socialistes de Beniarrés no peguem a fugir ni deixem la tasca que el poble de Beniarrés ens ha encomanat per aquesta legislatura i treballem per al nostre poble tant si estem a l’oposició com si estem al govern, a més a més , de controlar i fiscalització les decisions de l’equip de govern.

L’alcalde del Partido Popular, Luis Tomas Lopez, ens va oferir als tres regidors socialistes gestionar les regidories de Tràfic, Sanitat i Immigració. El nostre partit no les va acceptar perquè per a nosaltres gestionar una regidoria es formar part de l’equip de govern i el poble de Beniarrés ha considerat, amb els seus vots, que tenim que estar aquests 4 anys a l’oposició més a més, no s’ens garantia, ni la llibertat suficient per portar-la endavant ( l’alcalde tenia que pegar el vist i plau a el que es fera), ni la consignació econòmica suficient ni el material necessari.

Però no per això hem deixat de treballar i tot seguit faig un resum de les nostres propostes en aquest curt període de govern (sols s’ha pogut celebrar un ple ordinari, ja que son cada tres mesos, amb la impossibilitat de presentar més mocions):

*Hem proposat crear la Comissió d’Urbanisme per a que tot els grups polítics pugam desenvolupar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) en les millors garanties amb la negativa per part del Partido Popular

*Hem recolzat la modificació del PGOU per a que la Cooperativa puga construir un nou magatzem.

*Hem aprovat el projecte per cobrir la Pista Poliesportiva

*Hem proposat que tots els xiquets que estudien al Col·legi Públic “Perputxent” de Beniarrés tinguen els llibres debades i no sols els becats per l’administració. La negativa del Partido Popular, va tombar aquesta proposta.

*Hem proposat que el tipus de gravamen que s’aplique amb la nova valoració cadastral en l'impostde l'IBI (un 349% mes de valor dels immobles), s’aplique un 0’40 % . El Partido Popular i el BLOC han votat a favor de que s’aplique un 0’65%.

*Hem aprovat les bases generals per a l’adjudicació dels Programes d’Actuació Integrada (PAI)

entre altres.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...