BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dimarts, 18 de desembre de 2007

Bona actuació dels corredors de Beniarrés Iñaki Gozalbez i Carles Ruiz

La darrera carrera celebrada en Navarrés puntuable per a la Challenge de Ciclocross de la Comunitat Valenciaa, ha deixat ben parats als corredors beniarresins Iñaki Gozalbez i Carles Ruiz.

En la carrera celebrada a la comarca de la Canal de Navarrés el guanyador en categoria junior va ser el català Josep Nadal. Israel Carrión de l’equip ELEVAL ( el mateix equip que Iñaki) continua lider de la classificació al acabar en la cinquena posició després d’haver-se disputat 11 proves. El corredor Carles Ruiz va quedar en quarta posició i l’altre corredor de Beniarrés, Iñaki Gozalbez en la dotzena posició degut a que deu treballar per al lider de la competició.

Pel que respecta a la classificació general, el corredor Iñaki Gozalbez està en la cinquena posició i Carles Ruiz en la novena posició.

Sort a tots dos en les properes proves
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...