BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: SUCCESSOS: Greu accident de tràfic amb dos veïns de Beniarrés morts

dimecres, 12 de desembre de 2007

Presentació del Centre Comercial Virtual de Muro de l'Alcoi

Projecte creat per l’empresa Daisel Informatica SL, dels beniarresíns Ximo i Carlos Tomas Gilabert

El proper dia 14 de desembre tindrà lloc la presentació del Centre Comercial Virtual, a l’Hotel Vila de Muro a la població de Muro de l’Alcoi.

L’empresa que ha creat aquest metode de compra es propietat dels germans Ximo i Carlos Tomas Gilabert, naturals de Beniarrés i que també disposen d’un altra empresa nomenada Daisel Electricidad SL, on molt prompte trauran al mercat un producte innovador per a realitzar connexions elèctriques. Podeu rebre més informació d’aquestes empreses en el e-mail: info@daisel.comEl projecte està enfocat per a tots els usuaris del Comtat, L’Alcoià, La Vall d’Albaida i algunes altres localitats de l’entorn.

Entre els principals avantatges, cal destacar que qualsevol usuari que demane la targeta podrà obtindre punts en les seues compres que podrà canviar per regals i fer compres des de casa a qualsevol hora en aquesta adreça . La targeta es gratuïta per als usuaris que ho sol·liciten.

A més a més, d’una secció on els usuaris podran configurar-se quin contingut es el que volen veure per mitjà de RSS (si notícies, esports, actualitat, treball, etc.)

Ximo Tomàs ha dit: “Es un projecte en el que portem molts mesos treballant i anem a posar en marxa amb el màxim possible, lo que no estiga per a la inauguració estarà com a molt en un mes o dos”

Tota la sort del mon per aquests empresaris emprenedors de Beniarrés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...