Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 12 de desembre del 2007

Presentació del Centre Comercial Virtual de Muro de l'Alcoi

Projecte creat per l’empresa Daisel Informatica SL, dels beniarresíns Ximo i Carlos Tomas Gilabert

El proper dia 14 de desembre tindrà lloc la presentació del Centre Comercial Virtual, a l’Hotel Vila de Muro a la població de Muro de l’Alcoi.

L’empresa que ha creat aquest metode de compra es propietat dels germans Ximo i Carlos Tomas Gilabert, naturals de Beniarrés i que també disposen d’un altra empresa nomenada Daisel Electricidad SL, on molt prompte trauran al mercat un producte innovador per a realitzar connexions elèctriques. Podeu rebre més informació d’aquestes empreses en el e-mail: info@daisel.com



El projecte està enfocat per a tots els usuaris del Comtat, L’Alcoià, La Vall d’Albaida i algunes altres localitats de l’entorn.

Entre els principals avantatges, cal destacar que qualsevol usuari que demane la targeta podrà obtindre punts en les seues compres que podrà canviar per regals i fer compres des de casa a qualsevol hora en aquesta adreça . La targeta es gratuïta per als usuaris que ho sol·liciten.

A més a més, d’una secció on els usuaris podran configurar-se quin contingut es el que volen veure per mitjà de RSS (si notícies, esports, actualitat, treball, etc.)

Ximo Tomàs ha dit: “Es un projecte en el que portem molts mesos treballant i anem a posar en marxa amb el màxim possible, lo que no estiga per a la inauguració estarà com a molt en un mes o dos”

Tota la sort del mon per aquests empresaris emprenedors de Beniarrés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...