Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 17 de novembre del 2007

Va de bó ¡¡¡¡¡

Beniarrés, peu i mig en la final del Trofeu Ruralcaixa

Gran partida de pilota la celebrada aquest dissabte al trinquet municipal de Beniarrés entre l’equip de Castelló de la Ribera i l’equip local. Aquesta partida està dintre del Trofeu Ruralcaixa en la seua modalitat de parelles en trinquet i és una de les semifinals El resultat ha sigut de 25 a 0 a favor de l’equip de Beniarrés, format per Lluiset i Roberto.

Encara que el resultat pareixca molt exageat, la partida no ha sigut un tret i no res, s’han vist grans jugades per part de tots doraspall Beniarréss equips i l’afició que en gran nombre ha vingut de Castelló del Ribera ha animat al seu equip al llarg de tota la partida.

La tornada es jugararà al poble de la Ribera Baixa , sense data confirmada però, amb aquest resultat l’equip del Comtat ja té un peu i mig a la final del Trofeu Ruralcaixa. L’equip de Beniarrés està posant el llistó molt alt i està guanyant-se a pols un respecte allà on juga.

Tant sols voldria fer una xicoteta reflexió i es que bàsicament tot l’esport de raspall de Beniarrés es centra en una persona, Lluiset, deixant-se abandonades les categories inferiors, ja que no tenim cap escola que creixca a l’ombra d’aquest gran esportiste. No hi ha preparat cap relleu en garanties per suplir, el dia que vullga deixar-ho, el gran nom que Beniarrés està agafant en el mon del pilota. L'Ajuntament de Beniarrés deuria crear una escola municipal de pilota valenciana per incentivar als nostres jovents a practicar aquest esport tan nostre.

També aquest cap de setmana, des de feia molt de temps, s’han vist les instal·lacions esportives de la municipals de ”La Para” plenes d cotxes, i és que s’ha jugat la lliga comarcal infantils i benjamins en que participen els equips del nostre poble. Sembla ser que va de bó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lluiset, que grans momens mos fas sentir. Anirem alli on vaiges per gaudir d´este esport. ANIM.

Anònim ha dit...

Amunt el millor jugador i el millor pregoner de la historia de Beniarres!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...