Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 29 de novembre del 2007

El ciclocross de Beniarrés per lo més alt

Iñaki Gozalbez i Carles Ruiz entre els millors en les seues carreres d’aquest cap de setmana.

Carles Ruiz ha estat per les terres del nord d’Espanya.

Pareix que a Carles la sort el mire de nou de cara. Aquest cap de setmana, ha corregut en la Copa d’Espanya el gran premi del Concello de Culleredo a Cambre (Galicia) on va quedar en huitena posició. Podeu trobar més informació i imatges d’aquesta prova en el Club Ciclista Cambre. El diumenge la carrera va ser en Navia (Asturias) quedant en cinquena posició. Podeu trobar més informació d’aquesta prova en la Federació de Ciclismo d’Asturies.

Si les coses van com tenen que anar i no passa res, el proper cap des setmana, el corredor beniarresí, participarà en una prova puntuable per a la copa del Mon a Bilbao.

Iñaki Gozalbez el quart millor del País Valencià en lacategoria Junior.

Després de portar-se disputades 6 proves de la Challenge, la darrera va esser a la població valenciana de Picassent, Iñaki s’hi troba amb 149 punts en la quart posició de la classificació general de la Challenge Ciclocross de la Comunitat Valenciana 07/08.

Cal dir, que el primer classificat, Israel Carrión, és un company del seu equip l’ELEVAL i que deu treballar per a d’ell, no podent obtenir millors posicions, ja que el ciclisme davant de tot, és un esport d’equip.

Esperem que aquest cap de setmana, la sort els acompanye a tots dos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànim a Iñaki i a Carles tenen que trionfar. I que s'en recorden quan guanyen quin és el seu PAÍS. Que aprenguen d'Oleguer, molt mes que un esportista.//*//

Anònim ha dit...

sí, sí, això que diguen quin es el seu país

Oleguer i Raul selecciò al igual que Aragonés dimisiò a vore si encara guanyem l'eurocopa

Anònim ha dit...

Hem sembla que no m'has comprès.
Al País Valencià tenim molts bons esportistes però de res ens valen si no demostren la seva catalanitat. Tots els que tenim son Espanyols botiflers de debò.
Volem una selecció dels Països Catalans!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...