Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 28 de novembre del 2007

Beniarrés – Xeraco, la gran Final de Raspall

El diumenge dia 2 de desembre al Trinquet Municipal de Rafelbunyol (Horta Nord)
Com no podia ser d’altra forma l’equip de Beniarrés jugarà la gran final del Campionat Autonòmic de Raspall per Parelles ( Trofeu Diputació de València) a la població de Rafelbunyol contra l’equip de Xeraco al trinquet municipal de la població de la comarca de l’Horta Nord.

L’ambient que s’espera serà espectacular i un gran nombre d’aficionats de Beniarrés aniran a veure la partida. Cal dir que l’Ajuntament de Beniarrés ha disposat servei d'autobús per anar a recolzar als nostres jugadors, Lluiset i Roberto, que a ben segur estaran arropats amb els crit d’ànims dels beniarresins i beniarresines. Es desconeix l’hora d’eixida de l’autobús segons fons municipals.

Les partides de la final dels Campionat Autonòmic de Raspall per parelles començaran el dissabte a les 16’00 amb la final de tercera entre Real de Gandia- Albalat de la Ribera, tot seguit la final de tercera A entre Castelló de Rugat-Finestat i tancarà la jornada a les 18’00 hores la final de segona entre Gata de Gorgos-Genoves B.

Per al diumenge, està el plat fort d’aquesta final, a les 10’45h la final juvenil en Alcantera-Bicorb i la gran final a les 11’45 FINAL DE PRIMERA entre BENIARRÉS-XERACO.

Tot la sort del mon per a Lluiset i Roberto. Allí estarem per a recolzar-vos en una nova final.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FEDE, GRACIES PER PUBLICAR-HO.LLUISET I ROBERTO SOU ELS MILLORS I AQUEST DOMENGE HO TORNAREU A DEMOSTRAR PERQUE ALLI ESTAREM TOT EL POBLE ANIMAN-VOS.GRACIES PER DUR EL NOM DE BENIARRES PER TOTA LA COMUNITAT.CAMPIONS CAMPIONS OE OE OE

Anònim ha dit...

Beniarrés tornarà a trionfar i l'esport valencià per exel.lencia tornarà als carrers de Beniarrés amb mes força. Moltes gràcies Lluiset i Roberto encara que no puga anar ( les olives en reclamen)el meu cap estarà amb vosaltres en la final.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...