Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 12 de gener del 2010

Festivitat de Sant Antoni


La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Beniarrés ha organitzat tot un seguit d’actes per a celebrar la festivitat de Sant Antoni al nostre poble per la proper dissabte dia 16 de gener.

Els actes programats son els següents:


Al mati volteig de campanes

A les 12:00 hores cercavila a càrrec dels dolçainers i tabaleters de l’Esportí, en acabar preparatius per a la foguera

Dinar Popular en el carrer Sant Antoni amenitzat per l’Esportí.
L’Ajuntament posarà embotit, vi, carn, pa i taules. Les brases estaran col·locades en l plaça de l’església i cadascú podrà anar torrant.

A les 18:45 hores Processó

A les 19:00 hores Bendició dels Animanls,
tot seguit l’eucaristia i després repartiment del pa beneït.


Cal apuntar-se prèviament a l’Ajuntament

11 comentaris:

jo ha dit...

Perdoneu, però sant Antoni crec que es el diumenge. Per que tanta xulla debades? sera que s'apropem a les eleccions...?

Anònim ha dit...

Creus que al poble de beniarrés es compra en xulles debades?, que tú sigues un arrastrat no vol dir que ho sigam tots els demés. Per cert el diumenge hi han mes coses (per als que tenim aficció a les coses que es fan en el poble), partida de raspall, futbol.

Anònim ha dit...

No hi ha res com alimentar els vots. Tindrà mala conciència Luís i per això alimenta al poble?. Menys convidades en temps de crisi i més fer-ho millor en el dia a dia.

la iaia del balco ha dit...

Les el·leccions ja estan tocan a la porta sols queda un any i mig i ara és quan venen les convidaes, teatrets i altres per a que ho tingem fresquet a l´hora d´anar a votar. és vergonyos tots sabem ja qui anem a votar si anem a fer-ho però la gent indesisa és la que marca les diferencies, És el que té la democracia forlam jajajajajajjajajajajajajajajajajajajajajaja en ric per no plorar

Beniarres al dia ha dit...

L’Ajuntament ha organitzat actes per al dia de Sant Antoni. És la primera vegada que aquest equip de govern organitza aquesta mena d’aquests en aquest dia. Els motius pels quals es fa aquest any, sols ells ho poden dir però cadascú és lliure de pensar el que crega.

Si que sorprén que una festa que ja està consolidada any rere any i que es ve celebrant-se per part dels veïns i veïnes de Beniarrés sense l’implicació de l’ajuntament, ixca el consistori per a participar de forma tant activa. Desconeixc si ho han demanat els veïns o ha sigut a motu propi.

Anònim ha dit...

El que es vergonyos es que no paguen a la gent que a fet faena per l'Ajuntament, i aquestos convidan a xulles , es poden clavar les botifarres , sabeu per on.

jo ha dit...

ja que sant antoni és el diumenge, els que venim celebrant-ho, continuarem podem celebrar-ho el diumenge, ho es tenim que adecuar als actes de l'anjuntament que fa el dissapte?
A quin "sant", i per quines raons han cambiat de dia del sant?

Anònim ha dit...

El que és ben cert que qui ix guanyant és l'Esportí: tocarà tot el dia i per la nit amb la processó, es farà d'or.
¿Què cobren?

Sant Antoni del Porquet ha dit...

ja està bé!! Ací s'està parlant de mi, del meu dia, sense tindre cap consideració cap a la meua persona. Xulles i botifarres? Això quina merda és!! Jo em mereix caviar, bogavants i el millor cava del mercat (igual que fa l'equip de govern local als seus "dinarets institucionals". Acàs ells són més que jo??? Ells seran alcalde i concejals, però jo soc SANT. Ja passareu per ací dalt el dia del judici final ja... Pecadors, blasfems!!

Anònim ha dit...

A Sant Antoni del porquet:
Estàs segur que la gent va a la processó és religiosa? És possible que la majoria que celebra esta (i les altres) no són massa creients o practicants. Simplement els agrada la festa: ajuntar-se, fer una foguera, torrar a les brases... Realment, crec que és un acte bastant "pagano".

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment, de ser com tú dius que es deu diners als qui han treballat o han fet algun treball a l’Ajuntament, abans de la festa estan les obligacions i no anar lluint de convidades quan es deuen diners.

A “jo”: Desconeixc perquè s’ha fet el dissabte i no el diumenge. Les vegades que ho ha organitzat la gent del poble es fa el dia que cau.

Sols els de l’Esportí t’ho podran dir però si cobren algun euro, et puc dir que no es faran rics. Si que se que la processó dels acompanyaments dels animals per beneir-los sempre s’ha fet debades.

A “Sant Antoni del Porquet”: Que bó es l’humor de matí. T’anime a seguir amb eixes paraules tant satíriques. Que tingues un bon dia el proper diumenge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...