Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 25 de gener del 2010

Carles Ruiz aconsegueix una nova victòria a Jumilla

El beniarresí va entrar en cinquena posició en la general i primer en la categoria Sub-23 en la XVIII San Anton de Jumilla

Malgrat l'amenaça de pluja, el temps respectà a la ja mítica prova de Jumilla, on es van donar cita algun dels millors corredors nacionals de la modalitat, com Juan Pedro Trujillo, Isidoro Perez, Sergio Mantecon campió d’Espanya, Juan Atonio Ortigosa, Isaka de la Fuente campió autonòmic, Roberto Sanchez guanyador del Open BTT, etc...

El ciclista de Beniarrés, Carles Ruiz Tomàs, va entrar en cinquena posició en la classificació general a 3 minuts del guanyador, la’cutal campió d’Espanya Sergio Matacon i primer en la categoria SUB-23.

Van participar més de 200 ciclistes de l’estat i de totes les categories. La prova va recorrer un circuit de 14 quilòmetres, amb diverses voltes i amb eixida i arribada en Ronda Ponent. Aquest recorregut va transcorrer pel Cabeço amb una pujada d'uns 300 metres i un desnivell entre el 20 i 30%.