BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dijous, 7 de gener de 2010

Es queixem de vici

Tot sembla estar perfecte per a la Generalitat Valenciana doncs totes les al·legacions o esmenes presentades per els representants socialistes a les Corts Valencianes i que afectaven a Beniarrés ha sigut desestimades.

Per a la Generalitat Valenciana sembla ser que tenim una carretera perfecta per a que circulen els vehicles i els camions i que ens uneix a l’autovia A-7 doncs no cal invertir un sols euro.

Que si però no. Si que volem que es faça la Via Verda del Xitxarra però els diners que els posen altres administracions.

Que si que tenim l’obligació de pagar els mateixos impostos que la gent de Muro, l’Alqueria, Alcoi o Cocentaina però que no tenim dret a rebre l’assistència hospitalària domiciliaria.

Per a la Generalitat tenim un transport públic de primera encara que dissabtes, diumenges i festius no hi haja cap servei públic de transport que ens porte fora de Beniarrés. Si no tens cotxe, el fotes i calles.

Per a la Generalitat l’embassament de Beniarrés és el que deu de ser i el que eés hui en dia. No cal fer d’ell un punt d’atracció turística que revitalitze l’economia de la comarca.

I per últim diners per a comprar l’edifici de les Monges, res de res.

Aquestes son les esmenes presentades per els socialistes de Beniarrés al pressupost de la Generalitat Valenciana i que han sigut desestimades en la seua totalitat:

- Es sol·licita la millora de la carretera CV-705 i que uneix diferents pobles de la comarca del Comtat amb la reducció de corbes, millora del ferm de la carretera, eliminació de trams perillosos i amplària de la mateixa degut al seu elevat tràfic i que ben aviat es vorà incrementat amb la finalització de la Autovia A7 al seu pas per la comarca del Comtat.


- Que per part de la Conselleria de Medi Ambient és destinen els diners escaients per portar endavant la realització de la Via Verda del Tren Xitxarra.


- Que per part del la Conselleria de Sanitat s’habilite el material i el personal escaient per fer arribar l’assistència sanitària domiciliaria a les diferents poblacions que pertanyen a l’àrea de salut nº 14 i que actualment no estan rebent aquest servei necessari per poblacions petites com les que formen la nostra comarca.


- Habilitar una servei de transport públic d’autobús digne i de qualitat per a les diferents poblacions de la comarca del Comtat, doncs no per viure en poblacions menudes em de deixar de tindre el dret de poder tindre un servei públic de transport d’autobús.


- Que per part de la Conselleria de Medi Ambient es destine la partida pressupostaria escaient per tal de fer l’embassament de Beniarrés un punt d’atracció turística que que siga un motor per a revitalitzar el turisme i l’economia de la població de Beniarrés i els pobles que voregen l’embassament.


- Que per part de la Generalitat Valenciana es destine la quantitat suficient per adquirir l’edifici de les Monges situat a la població de Beniarrés i que per unanimitat de tot el consistori beniarresi es va sol·licitar la seua adquisició a la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana i el Govern Central.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, totalment de acord amb les solicituds. El dia que a Beniarrés tingam empreses de referencia i que els nostres politics s'interessen mes per el poble que pel seus propis interesos, podrás dir algo. Mentres tindrás algún plan E o confiança una fireta i poc més per a que ens tapen la boca a tots. Visca l'ignorància!

Ignasi ha dit...

Fede, presenta una esmena per a fer regates en el pantà avore si axina l'acondicionen un poc. jejeje hem ric per no plorar.

Anònim ha dit...

L'alcalde no s'en adona de que cada vegada està fen-ho pigor?. Vol contentar a tothom i no cabrejar a ningú i així ens va. Beniarrés es pareix cada vegada més a un poble de l'Oest americà de les películes de vaquers. És ciutat 'sin ley'. La gent fa el que li be en gana i ningú es diu res. No hi ha autoritat ni res que es parega. Clar com el senyor alcalde no vol fer-se de mal de voler ni pedre vots. Luis, espabila i possat en el puesto i fes el que té que fer un alcalde.

Beniarres al dia ha dit...

Ignasi tens raó,caldrà presentar un gran esdeveniment per a que arriben els euros a Beniarrés i tingam, ni més ni menys, que la resta d'habitants del País Valencià.

Al darrer anònim: Un exemple, l’alcalde és la persona encarregada de fer complir les ordenances municipals: Tinença d’animals, transit, obres, etc. En un ple li se va demanar que fera complir la de tinença d’animals i més en concret que s’actuara davant la impasivitat de veure com els gossos caguen on els ve en gana amb el consentiment dels amos. La resposta per part de l’alcalde va ser que no sabia de qui eren eixos gossos ¿?. A lo que tot seguit li vam preguntar si tampoc veia els vehicles estacionats damunt de les voreres i que feia que la gent tinguera que anar pel mig de carrer o quan vas amb el teu vehicle tindre que pujar tu damunt de la vorera contraria per poder passar, doncs aquests porten una matricula ben gran i si que es pot saber de qui son.. La resposta va ser el silenci. Hui en dia, tot segueix igual i és pels motius que tu expresses.

* El de l'oli * ha dit...

No ho deia jo?
Tenim un alcalde innombrable. Però com vegem que a altres municipis els alcaldes són igual o pitjors, ho trobem normal i consentim.
Jo també ric per no plorar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...