Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 11 de gener del 2010

Ple Extraordinari i Urgent a l’Ajuntament de Beniarrés

L’alcalde-president de l’Ajuntament de Beniarrés, ha convocat sessió plenària de caràcter extraordinari i urgent per al proper dimecres 13 de gener de 2010 a les 10:00 hores amb el següent ordre del dia:

1.- Ratificar la urgència de l sessió

2.- Resolució reclamacions presentades al pressupost municipal per a l’exercici 2010 i aprovació definitiva del mateix.


Aquest mateix matí a les 8:30 hores el grup municipal socialista ha presentat les al·legacions al pressupost municipal de 2010 i que podeu llegir en l’article de baix. A les 14:30 hores he signat la recepció de la convocatòria de la sessió extraordinària i urgent per a debatre les al·legacions presentades. Això es diu eficàcia o altra cosa que em pense i que me la reserve i que molts de vosaltres es podeu imaginar.

Es a dir, en 6 hores s’han llegit i han avaluat les peticions presentades. Com les heu pogut llegir, son peticions que pretenen millorar un pressupost que no se’ns ha donat l’oportunitat d’aportar propostes, pretenen fer complir acords de ple ja aprovats i que per portar-los endavant calen consignació pressupostària , hi ha mesures d’estalvi econòmic i de recursos, creació de llocs de treball públic, realitat pressupostaria amb les inversions i molts altres aspectes que volen millorar el pressupost per a l’Ajuntament de Beniarrés de l’any 2010.

L’equip de govern te fins a 30 dies per a estudiar les al·legacions i contestar-les però els ha fet falta sols 6 hores per a tindre un criteri i una opnió sobre d’elles ,això es diu eficàcia o ....., el dimecres a les 10:00 ho sabrem. Llàstima que aquesta eficàcia no siga la mateixa en el dia a dia de les decisions i gestions de l’equip de govern.
Quedeu tots convidats
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...