Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 3 de gener del 2010

Carles Ruiz guanya la prova a Alginet i Iñaki Gozalbez es proclama campió absolut de la Challenge


El elite Daniel Guerrero (Castelló de la Ribera), el sub-23 Iñaki Gozálbez (EC Moixent), el junior Francesc Pascual (CCN), el cadet Marc Lluch (Blatem), el sènior/màster 30 José Ignacio Valls (Elastic Confort), el 40 Sergio Camarena (Senabre Team Gandia), el 50-60 Ignacio Fandos (UC Vinaròs), l'infantil Vicent Martínez (La Valldigna), l’aleví Borja Altur (La Valldigna) i el benjamí Miquel López (La Valldigna) són els guanyadors finals de la Challenge del País Valencià de ciclocròs 2009-2010, després de la disputa de l'onzena (élite, sub-23) i dotzena prova puntuables (resta de categories) de la Challenge de la Comunitat Valenciana, després de les quals resten com capdavanteres, a només una prova puntuable que es van disputar en la localitat valenciana d'Alginet, sota l'organització de la SC Alginet. AL final no va haver sorpreses i tots els qui van partir amb el mallot groc se’l van quedar en propietat després de l'última cita de l'any.


Imatge d'arxiu amb Carles en lo més alt del caixó


En les categories de elite i sub-23, la victòria absoluta va ser per al català de La Valldigna, Santiago Armero, que va fer valdre la seua qualitat davant el dominador de la campanya ciclopedestre Daniel Guerrero, al que va superar per escassos 5 segons. Una mica més retardat va entrar Isaka de la Fuente, altre dels protagonistes de totes les proves autonòmiques. En sub-23, nou èxit per al flamant campió de la País Valencià, Carles Ruiz (Sepelaco CC), que va batre a Manuel Francès (EC Moixent) i José Raga (BC Picassent). Iñaki Gozálbez, líder en sub-23, tenia ja el seu triomf en la general abans de la prova i es va classificar en sisè lloc.



Imatge d'arxiu amb Iñaki vestit amb el mallot groc de campió


Al lliurament de trofeus van acudir, entre uns altres, Amadeo Olmos, president de la FCCV i de la Comissió Nacional de Ciclocròs, i Pascual Momparler, delegat de la FCCV a València i president de la Comissió de Ciclocròs de la FCCV

Per llegir la noticia sencera cliqueu ací.

Ja està tot dit i sobretot demostrat damunt de les bicicletes, per aquests dos corredors beniarresins. Carles Ruiz Tomàs campió autonòmic de ciclocròs i Iñaki Gozalbez Nadal campió de la Challenge del País Valencià en la categoria SUB-23.

Tot un orgull per al vostre poble, tot un orgull per al nostre poble, tot un orgull per a Beniarrés.

1 comentari:

Anònim ha dit...

sou un orgull per al poble de beniarres

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...