Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 13 de desembre del 2009

Ple Extraordinari a l'Ajuntament de Beniarrés

L’alcalde de Beniarrés ha convocat per al proper dimecres 16 de desembre a les 18:30 hores, sessió extraordinària amb els següents punts en l’ordre del dia:



ORDRE DEL DIA



1.- Donar compte decrets d’alcaldia 172-194/09

2.- Ratificar decret de data 19 de novembre de 2009

3.- Aprovació certificació número 8 de l’obra denominada Construcció d’un Centre Musical i Divulgació artística.

4.- Aprovació inicial del pressupost general de l’any 2010. Bases d’execució, plantilla i resta de documentació.

5.- Acordar delegació en la Diputació d’Alacant de les facultats de gestió, liquidació, inspecció i recaptació de la taxa de residus sòlids.

6.- Moció presentada pel grup municipal del PSPV-PSOE

7.- Concessió de llicències urbanístiques.

El que primer cal felicitar-se és l’hora de la sessió a les 6 i mitja de la vesprada. Açò ja va sent més normal i esperem que allò de fer un ple a les 8 del mati o a les 9 i 15 del matí siga tant sols un mal son i ja forme part del passat. Doncs hi ha que posar hores on la gent puga anar a les sessions plenàries per escoltar de primera veu el que diuen els seus representants.

Sense haver vist la documentació, el punt més important, és el quart on es pretén aprovar inicialment el pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2010. En ell estan reflectits tots els ingressos previstos i totes les despeses, així com la plantilla de personal i l’oferta de treball públic per a l’any que vé.

Cal dir que a grup socialista no se’ns ha convidat ha participar ni aportar idees ni propostes a aquest pressupost i que sols tindrem 2 dies per veure’l i presentar millores i propostes, si el treball del meus companys els ho permet. Per tant no es pot dir, si es o no un bon pressupost fins que no l’examinem, sols cal demanar que siga realista i que no s’aboque als grans números que després queden en res com el pressupost de l’any 2009.

També destacar el punt sisé on es dedatrà una moció que els socialistes em presentat en quasi tots els municipis de l’estat espanyol i on es demana que el govern municipal obriga a consulta amb els agents socials i la societat beniarresina el destí dels 143.026 € que el nou Pla E 2010 ha concedit al poble de Beniarrés.

Sols em resta convidar-vos a participar i si teniu alguna pregunta per a l’equip de govern, me la feu arribar al e-mail: fedebeniarres@gmail.com, per al proper ple ordinari del dia 30 de desembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sols felicitar a l´alcalde pel canvi d´actitut. Jo vaig ser una de les persones crítiques per l´hora de l´anterior convocatòria i crec que este canvi hi ha que agraïr-lo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...