Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 30 de març del 2009

Pep Jordà nou Secretari Comarcal del BLOC

El regidor del BLOC a l’Ajuntament de Beniarrés Pep Jordà, va ser elegit nou secretari comarcal del BLOC de l’Alcoià, El Comtat i les Foies el passat dissabte a Castalla. La seua candidatura va ser l'única que es va presentar per a l'elecció d'aquest càrrec orgànic dintre del BLOC.

L’ordre del dia d’aquest Congrés va ser el següent:

1. Aprovació del Reglament del Congrés Comarcal

2. Elecció de la mesa del Congrés

3. Informe del Secretari Comarcal ixent

4. Informe econòmic

5. Debat per a l'adequació de les conclussions i les ressolucions del V Congrés Nacional del BLOC a la realitat de la comarca.

6. Presentació de candidatures a l'Executiva Comarcal i als representants al Consell Nacional

7. Votacions

8. Debat i votació de les propostes de ressolució

9. Proclamació de resultats

10. Acte de cloenda

El Congrés va escollir una nova Executiva, en la qual cal destacar l'elecció d'un nou Secretari Comarcal.

En finalitzar l'esdeveniment es farà un dinar de germanor al Restaurant Casa Alfonso de Castalla.

2 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Diari Las Provincias:
" El congreso comarcal del Bloc eligió el pasado sábado por unanimidad al profesor y concejal de Beniarrés, Pep Jordà, como nuevo secretario del partido en sustitución de Ximo Victoriano. La nueva ejecutiva comarcal del partido nacionalista está formada por miembros de la anterior y por nuevas incorporaciones procedentes de militantes jóvenes de los diferentes pueblos de la zona.

Además, los elegidos como representantes para el Consell Nacional fueron Rafa Climent (alcalde Muro), Francesc Moncho (Beniarrés), Ferran Martínez y Joan Antoni Cerdà (Castalla), quedando como suplentes Enric Moltó (concejal de Cocentaina), Eduard Beneito (Banyeres) y Vicent Català (Agres).

Por otra parte, los nacionalistas acordaron solicitar a la Generalitat Valenciana que declare 'Zona de especial reindustrialización' a l'Alcoià-Comtat-Foies, ante la actual situación de crisis y las consecuencias que está comportando a estas comarcas. Entre otras reivindicaciones también reclaman un centro de especialidades para la Foia de Castalla, en coordinación con Ibi, y aumentar en alguna unidad más de SAMU para la zona, así como apoyar la conexión ferroviaria de estas comarcas con el sur y a las plataformas contrarias a la autovía Villena-Muro, el hotel en la Font Roja."

Anònim ha dit...

Enhorabona, Pep. Segur que ho faràs bé.
Ànim i no defallisques.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...