Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 3 de març del 2009

L’empresa “La Parisien” es l'adjudicatària del contracte de neteja d’edificis municipals

Segons ix publicat a la web de l’Ajuntament de Beniarrés, l’empresa “La Parisien” ha sigut l’adjudicatària del contracte de prestació de serveis per a la neteja d’edificis municipals per un preu de 27.405 € (IVA inclòs) segons decret signat per l’alcaldia en data 24 de febrer de 2009 . Aquesta empresa ha sigut l’adjudicatària per presentar l’oferta econòmica més avantatjosa.

Aquesta contrata de neteja d’edificis municipals eixia en un preu de 30.000 € (IVA inclòs) i es licitava per el format de negociat sense publicitat. Es a dir, l’equip de govern busca com a mínim 3 ofertes per a que es presenten a la licitació. En aquest cas sols s’havia presentat l’empresa “La Parisien” i una altra empresa de Beniarrés que fins a la data tenia adjudicada aquesta prestació. Podeu llegir el decret d’adjudicació final clicant ací.

El plec de condicions ja va ser comentat en un article en aquest blog, especialment el que feia referència a la neteja de la Guarderia Municipal però el podeu llegir tot sencer clicant ací damunt. En ell es pot veure la periodicitat en que es netegen els edificis, que es neteja i quins edificis es netegen.

Millor crear ocupació estable.

Una vegada adjudicada a l’empresa “La Parisien” la neteja d’edificis municipals, aquesta contractarà a les persones encarregades de fer el treball. Sol contractar gent de Beniarrés però això es decisió de l’empresa.

Els socialistes de Beniarrés proposem que la neteja dels edificis municipals la deu fer gent que forme part de la plantilla de treballadors de l’Ajuntament de Beniarrés, d’aquest forma l’ajuntament pot crear ocupació estable i donar treball a 3 persones a jornada partida.

Els guanys que te que obtindre l’empresa adjudicatària, així com l’IVA que te que pagar es podrien estalviar i aquests diners anirien directament a crear llocs de treball per al poble de Beniarrés, a més a més ,de sol·licitar ajudes a organismes oficials per tindre contractades aquestes persones.

Aquesta és una proposta que l’actual equip de govern pot recollir i aplicar el proper any, de no ser així si els veïns i veïnes confien en el PSPV-PSOE per a que governe l’Ajuntament de Beniarrés ho posarem en pràctica.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

esta labor la feien gent del poble,
Per sert, no hem cobrat lo de el añy pasat.

Anònim ha dit...

soms molts els que encara no en cobrat ño del any pasat!!!

Beniarres al dia ha dit...

Sols informar-vos per damunt, que a 31 de desembre de 2008, s'han quedat més de 120.000 € en factures pendents de pagament en els calaixos de l'ajuntament de Beniarrés.

En poder ja s'informarà més detalladament.

Anònim ha dit...

antigua guarderia de las minjas como se pudo permitir que nuestros menores estuviesen tanto tiempo en aquella habitación, ya que no puede considerarse guardería. Por que no le preguntas a M.V.C como seleccionaron a la maestra de la guardería que estaba en una de las casas de los maestros? Tal vez aprobó algún tipo de oposición?, hay no perdona si también puede ser por bolsa de trabajo….anda! si creo que fue a DEDO o no FEDE?. Y alguien cercano a ti lo sabe muy bien. Como te atreves a criticar la limpieza de la Guardería municipal de Beniarrés, permitiendo durante todos estos años la pocilga en la que estaban los niños, no se te cae la cara de vergüenza de hablar de ese modo, cuando sabes perfectamente que la empresa va a limpiar dos veces por semana y las profesoras limpian todos los días. Por cierto sabes donde están las ventanas de la antigua guardería que eran de PVC, nuevas y todo el material que se instaló dentro, fue reutilizado? Hubo un reparto poblacional? Se dieron a alguien? O se tiró? Hay Fede y luego hablas del amiguismo y oscurantismo del PP.

Beniarres al dia ha dit...

Ai que bonic és l’anonimat però encara és més gran la llibertat d’expressió.

Quan parles de “minjas” a que et refereixes a “monjas” o a “ninjas”.

La persona que portava la guardaria en Beniarrés, que no municipal, la van triar les pròpies mares dels xiquets i xiquetes. L’Ajuntament simplement donava una ajuda econòmica a les monges per ajudar a mantenir aquesta guarderia. Per tant no es podia crear cap plaça d’ocupació pública. Sols recordar-te que el PP va voler obrir la guarderia de Beniarrés tal i com era però per falta de xiquets i xiquetes la va tancar fins que es va construir la nova i sincerament no era una”pocilga” era un lloc bastant digne, espaiós i net.

I no em cau la cara de vergonya, el plec de condicions posa SEMANALMENT la neteja de la guarderia i per suposat les professores no deuen netejar la guarderia, o a cas el metge i els i les metres del col•legi Perputxent netegen els edificis on treballen?

I ja per últim, l’antiga guarderia ( que no municipal) estava a les Monges i les Monges estan al mateix lloc, no se a que et refereixes, si no t’expliques millor, això si acuses a algú amb noms i cognoms.

I fes el favor signa els comentaris que te se veu el “plumero”.

Anònim ha dit...

No son profesores Fede son educadores. Elles tenen l'obligació de tindre la guardería neta, si li cau un suc a un xiquet que tenen que fer? deixar-lo ahí fins que vajen les netejadores?.
Estàs fent una guerra politicai la vols amagar darrere del problema que te el teu fill, doncs no és l'únic que eixe problema o altres pareguts?. I que hi ha que fer si un te alèrgia al polen de les oliveres? Tallar-les totes!!!!!!!!!!!
QUINA SOL.LUCIÓ

Beniarres al dia ha dit...

Primerament i única vegada, al meu fill no el poses en mig per a rés.T’ho dic per escrit i t’ho diré quan el veja pel carrer. Per a rés. Espere que ho tingues clar. La meua família no poses en mig de la política local. El tindre al•lèrgia a la pols no ho considere cap problema que no es puga solucionar en ma casa.

En segon lloc, evidentment que s’ha de netejar però no em val l’argument que si son professores o educadores, el fet és que el ple de condicions diu neteja SEMANAL de la guarderia i és el que hi ha per escrit, després si es fa més dies ja m’explicaràs com es pagarà.

Guerra política res denuncie el que he vist i ho seguiré fent per a millorar el poble i informar a la gent lliurament vullga llegir aquest blog. Et faré una mica de memòria: l’alcalde va prometre als pares neteja diària de la Guarderia i no ho vaig dir jo, ho va dir el nostre alcalde i evidentment no comparés la neteja d’un edifici amb l’al•lèrgia al polen de les oliveres. Una mica més de serietat.

Anònim ha dit...

Les mestres de la guarderia, siguen educadores o el que siga, no tenen l'obligació de netejar. La seua faena no és eixa, és una altra. No se'ls paga per a això.
Naturalment que si en hores de classe es presenta passar el motxo, es passa. Això també es fa en el colegi Perputxent,
Una altra cosa és si hi ha una "inundació" al water. Què cregueu que farien els/les mestres?. Jo crec que tancar-lo i ja vindran les netejadores.
No us pareix?

Anònim ha dit...

me se ocurix una possible situació: Al mati, a l'Ajuntament, li agarra diarrea a algú (alcalde, Secretària,...) i embruta l'escala. ¿Què fa?
¿Crida a Miguel, home per a tot?

Beniarres al dia ha dit...

Anònim, ja t'he fet cas

Anònim ha dit...

I si passa en en el metge?

Beniarres al dia ha dit...

Un comentari no ha sigut publicat perquè desqualifica el treball de forma anònima d'una persona.

Si vols que aquesta mena de comentaris es publiquen deuran anar signats

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...