Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 5 de març del 2009

L’Ajuntament de Beniarrés crea una Comissió d’Investigació

La creació de la Comissió és aprovada per tots els grups polítics de l’Ajuntament

El passat dimecres dia 4 de març va tindre lloc a l’Ajuntament de Beniarrés Ple Extraordinari, format per 12 punts en l’ordre del dia. En breu faré un extracte de tot el ple però en aquest article el que vull tractar és el que fa referència al punt número 10 i que tractava sobre acordar la creació d’una Comissió d’Investigació.

A simple vista pot asustar aquest titular després de veure la creada a Madrid amb el tema dels espies o a Ibi per tractar temes de possibles beneficiaris en actuacions urbanístiques. En aquest cas l’equip de govern del Partido Popular proposa crear una comissió d’investigació per a “aclaración dudas gestiones realizadas en materia de deportes y fiestas durante el periodo 1999 – 2003” ( està en castellà tal i com està en la documentació del ple).

L’alcalde ha sigut preguntat que quins dubtes té en les gestions fetes fa 10 anys per a que ara les vullga saber. La callada ha sigut la resposta i que ja es tractarà en la comissió. Preguntat novament per els motius, novament la callada ha sigut novament la resposta. Aquesta Comissió d’Investigació ha sigut aprovada per UNANIMITAT de tots els grups polítics a l’Ajuntament de Beniarrés i s’ha acordat constituir-se el proper 4 de maig ( dintre de 2 mesos ) estant formada per 2 representants del Partido Popular, 1 representant del PSPV-PSOE i 1 representant del BLOC.

Evidentment el que primer es pregunta u és que serà tant greu per a crear una Comissió d’Investigació sobre fets que van passar fa 10 anys, que no ha hagut temps fins ara o que ha canviat ara per a que es cree?, una altra pregunta que em ronda al cap és que si han vist algun presumpte delicte perquè no van directament al jutjat que segur que és més efectiu que una comissió d’investigació?, un altra pregunta em va al cap és que si s’ha comés la mateixa irregularitat al llarg de l’any 2004 i posteriors quan governava el PP, ApBe i la Llista, també s’investigarà?

En el període que compren el temps que és pretén investigar 1999 – 2003, el qui escriu aquest article va ser regidor d’esports per tant, el que es pretén és investigar la gestió que vaig fer al capdavant de la regidoria d’Esports al igual que el meu company Miquel, que va ser regidor de Festes en aquest període, per tant ell i jo i molta altra gent més, tindrem que anar a declarar davant d’aquesta Comissió d’Investigació.

Els motius perquè es crea aquesta investigació 10 anys després dels fets ve fonamentada per dos supòsits ( és una opinió personal): un es perquè la Sindicatura de Comptes fiscalitzarà la gestió de l’Ajuntament de Beniarrés de l’any 2007 i per fi sabrem on estan els diners del polígon, en que s’han gastat i molts diners queden, evidentment el Partido Popular deu estar molt tranquil perquè tots els comptes i factures deuen estar clars, no? i a més a més, les al·legacions que els socialistes vam presentar al compte general de l'any 2007 van ser desestimades perquè tot estava clar, no? i l’altre és que aquest blog que esteu llegint “li toca els ous” a l’alcalde segons paraules seues i per tant és una forma d’amedrentar i voler callar aquest blog.

Al grup municipal socialista ens haguera agradat més que s’haguera creat una Comissió de treball per afrontar la crisi i crear treball a Beniarrés, o una Comissió d’Hisenda com sempre ha hagut per a que els comptes siguen clars i transparents, o una Comissió per a regular i controlar l’atorgament de llicències d’obra o una Comissió per a que pugam veure naus industrials i llocs de treball al polígon i no les brosses que omplin les parcel·les industrials.

El grup municipal socialista ha votat a favor de la creació d’aquesta Comissió d’Investigació esperant que el Partido Popular faça el mateix quan el grup municipal socialista propose la creació d’una comissió, però nosaltres no la farem per a mirar cap enrere, no, nosaltres proposarem la creació de comissions per a mirar cap endavant, per a crear treball a Beniarrés , per a crear futur i per a crear prosperitat al nostre poble.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El que està clar és que li toqueu els ous als que porten l'ajuntament.
A ells els haurien d'investigar, que mira que han clocat els eus amiguets a dit. Aixó si que és escandalós.
O erés del PP o no el menges un torrat!

Anònim ha dit...

transparents com diu jose vicente en radio alcoi TRANSPARENTS:
La transparencia en el PSOE de Beniarrés BRILLA POR SU AUSENCIA.

Anònim ha dit...

Tal vez sea por la falta de ordenanza para cobros?

Anònim ha dit...

Fede i Miquel estigau tranquils, estos de l´ajuntament fan el mateix que els seus superiors, quan tenen la merda damunt, intenten desviar l´atenció sobre els demes, al igual que estan fent ara amb Garzón.

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: molta gent que ha entrat a treballar a l’ajuntament és per amistat però no tota com és el cas de les mestres de la guarderia municipal. Sempre hi ha excepcions.

Al segon anònim: Partint d’una premissa i és que tu pots assenyalar amb el dit acusador a altra gent però a tu no per estar baix l’anonimat però ja veus crec que està per damunt la llibertat d’expressió que l’anonimat. Ho tens fàcil si creus que en el PSOE la transparència brilla per la seua absència o tens fàcil vas al jutjat i ho denuncies però ,calr amic, ahí ja no val l’anonimat. I per cert has triat un bon dia per a fer aquesta reflexió amb la que li està caiguent a Francisco Camps i Ricardito Costa.

Al tercer anònim: Eixa pregunta li la tens que fer a l’alcalde i al Partido Popular que son els qui han proposat crear la comissió d’investigació però et diré que l’alcalde va ser preguntat en el passat plenària i va donar la callada per resposta. Tal vegada tu tingues més sort.

Anònim ha dit...

Açò de la corrupció al PP els està afectant mes del normal, ja veuen corruptes per tots els costats, a vore si tenen sort i en trauen algun mafioset i no son ells els únics. Seràn ordres del partit des de dalt o haurà eixit dels seus caps? No el preocupes Fede que tots sabem que has tret hores d'on no tenies i t'has entregat al poble per res a canvi, tan sols la satisfacció de fer coses pel poble.

Anònim ha dit...

A VORE SI ARA PAGUES LA MUSICA DE QUAN VAS SER FESTER

Anònim ha dit...

Al anònim segón, dona la cara i el dic: seríes capaç de dir-me això miran-me als ulls blaus que tinc?

Anònim ha dit...

La transparència no és pròpia dels partits polítics, és pròpia de cada persona.
Hi ha persones que actuen de manera transparent i hi ha d'altres que no ho fan.
Ara es tracta de què cadascú observe les formes d'actuar d'aquells que ostenten càrrecs públics. Aquestos han de ser estrictament transparents, així els ho devem d'exigir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...