Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de març del 2009

Debat a tres

Per a demà dimecres dia 11 de març a les 17:00 hores , més o menys, l’emissora radiofònica Radiopolis de la veïna localitat de Muro, ha organitzat un debat a tres bandes per a tractar temes de l’actualitat i el futur de Beniarrés.

En representació del Partido Popular assistirà Luis Tomàs, alcalde de Beniarrés, en representació del PSPV-PSOE assistirà Jose Vicente Sanjuan, portaveu del grup municipals socialista i en representació del BLOC assistirà Pep Jordà portaveu municipal d’aquest grup. Poques hores abans s’haurà celebrat un ple extraordinari a petició del grup municipal socialista per demanar que la Diputació d’Alacant compre el “Convent de les Monges” per a després cedir-lo per a un ús social com puga ser Centre de Dia, Centre Social, Residència per a Majors, Hotel Rural entre moltes altres coses.

Per escoltar aquest interessant debat ho podeu fer al 102.0 de la FM o mitjançant la web de l’emissora.. El telèfon de l’emissora per a participar és 966 51 64 07.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Resultat:
Luis: 7
Pep: 6
Josep Vicent: 2
¿estas d'acort?

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment parles de cor i no d'orella doncs Jose Vicente no va assistir i vaig anar jo per seu conte.

Estàs d'acord?

Anònim ha dit...

Zaaaaaaaaaassssssssssss en toda la boca, altra vagada escolta

Anònim ha dit...

Al del primer comentari, estaria mirant els bous. Luis 7 boltes ha pegat buscant els terrenos de l'Ajuntament al Doctor Orero que li va dir Fede.

Anònim ha dit...

Jo vaig escoltar algo el debat i em va paréixer observar a l'Alcalde un poc nerviós. És interpretació meua o a alguna altra persona també li va paréixer així?

Anònim ha dit...

Molts dels que pateixen la crisi van començar per no ajustar-se al pressupost. Es a dir, gastaven més o s'endeutaven més que els ingressos que tenien.
Una pregunta:
¿Aquesta situació pot aprofitar per a comparar-la a la de l'Ajuntament quan es gasta més de lo pressupostat i ha de fer eixa "cosa" que anomeneu crèdit extraordinàri?
¿Això vol dir que el govern de lajuntament no ha sabut elaborar els presupostos? ¿San gastat més de lo que ingressen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...