Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 8 de març del 2009

Carta rebuda a Beniarrés al dia

Fede jo crec que ja esta be no?. Lo únic que fas es criticar i criticar simplement pel fet de que qui governa hui per hui a Beniarres es gent del PP. Segur que si governara el PSOE tot estaria ben fet i no trobaries ninguna incidència, però no es així tots fem les coses mal i tots cometem errors.

Em pareix molt trist que en un poble tan xicotet com Beniarres, hi haja aquetes discussions entre PP i PSOE. Fins a quin punt arriba la política. Se cert que abans de que conegueres que el nostre alcalde fora del PP, abans de que es dedicara a la política PPera, vos duríeu super be.

Jo tinc amics catalanistes, amics del PP, del PSOE i tots nosaltres pensem de una forma diferent però deixem al costat els nostres ideals alhora de treballar tots junts. S’heu parat a pensar, tant PP, com tu i tot el PSOE, que sou Beniarresins i Beniarresines, que si treballareu tots junts podríeu fer un poble molt millor de lo que ja es?. Deixeu-se de criticar-se uns a altres i feu el favor de sentar el cap, doneu-se conter de que aquestpoble no necessita veure com dos partits politics, formats per gent de Beniarres, que son veïns, que gaudeixen del poble junts, de les seues festes, i que segur que més d’uns han sigut companys de classe.

El que necessita aquest poble es Beniarresins i Beniarresines que, sense importar-los els seus ideals, treballen colze amb colze per un Beniarres millor. Se cert que si entre Fede, Luis, Yolanda, Jose Vincete, i la resta de gent deixaren a un costat els seus ideals politics i es centraren en millorar aquest poble tant preciós, açò aniria molt millor.

Jo em compromet a intentar fer-ho possible si tots poseu de la vostra part. Esta clar que no pensareu igual però raonant i debatent-ho entre tots es pot millorar Beniarrés sense importar qui governe. Fusioneu els poders politics i convertiu-se en PPPSOE o PSOEPP com vulgau, però deixeu de mirar pels vostres beneficis i mireu pels beneficis del poble.

I ja per a acabar, nomes vull dir-te Fede que tu a mi em vas oferir tota la teua ajuda per a millorar Beniarres, pero lo que no saps es que jo soc un votant del PP, i abans de saber-ho em vas oferir el teu suport. I quan vullgues el pille en privat i el dic qui es el Justiciero per a que veges qui soc. Però això es lo que ni ha que fer, deixar a un costat els vostres ideals politics i treballar per un Beniarres millor.


Fins prompte veins.

2 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Buenas “Justiciero”:

Realment no se per on començar. Criticar per criticar no es fan les coses, si segueixes aquest blog voràs com hi ha un bon grapat de propostes i de idees que es deixen per a qui té el poder de posar-les en marxa les puga aplicar. Evidentment que es critiquen moltes gestions perquè hi ha diferents formes de fer les coses per arribar al mateix objectiu que és millorar el nostre poble, millorar Beniarrés.

Ningú ho fa tot bé i qui ho diga, no diu la veritat però si que hi ha diferents formes de gestionar i de portar un poble cap endavant. Els partit polítics fan falta en el sistema democràtic que tenim. Sols cla pegar una mirada enrere o parlar amb persones majors per a que et contem quina llibertat d’expressió i política hi havia fa tant sols 35 anys. La democràcia es la forma menys roina de governar.

Jo també tinc amics de diferents pensaments polítics i molt apreciats, ho veig de lo més normal del mon. Hi ha que saber separar l’amistat i els ideals polítics i crec que molts ho fem.

Parle per mi i pels meus companys de grup municipal, estem clavats en la política local per a millorar el nostre poble en tot el que es puga, deixant-se molt de temps que lleves al teus o a les teus coses, aguantant xerrades i altres coses però estem perquè lliurement volem, ningú ens ha obligat.

Podria estar escrivint moltes més coses però seria millor parlar cara a cara. Tu a mi em coneixes jo a tu no, per tant quan vullgues parlem.

Salutacions

Anònim ha dit...

si tingeres un mica de trellat, no parlaris de la llibertat d'expresió que tenim ara al nostre pais....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...