Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 12 de març del 2009

Beniarrés perd una unitat de Primària i un altra d’Infantil

La Conselleria d’Educació no fa cas a Beniarrés i Gorga i confirma el tancament de linies per al proper curs.

L’escola de Gorga no tornarà a obrir les porte al proper curs escolar. La Conselleria d’Educació ha fet oficial l’eliminció d’una unitat de Primaria, el que suposa el seu tancament. També desapareixerà altra unitat de Primaria i d’Infantil a Beniarrés i un de Primaria a Confrides segons informa Comissions Obreres.

El pitjor ha passat i dos unitats dels col·legi públic “Perputxent” de Beniarrés desapareixeran el proper curs escolar a l'obviar les al·legacions que el l’Ajuntament de Beniarrés va presentar per a que almenys una de les dues unitats no es tancara. Evidentment no ens han fet cas.

Ja en aquest blog es va escriure un article relacionat amb aquest tema titulat: Tancament d’unitats escolar al col·legi públic Perputxent, on s’informava com s’havien redactat aquestes al·legacions sense comptar amb la resta dels partits polítics que estem a l’Ajuntament de Beniarrés ni sense informar als pares que el proper curs anem a portar als nostres fill al col·legi i que ens veurem afectats per la retallada d’unitats escolars.

Novament és criticable com la Generalitat ens sentència a mort als pobles menuts de la nostra comarca amb els tancaments d’unitats escolars, la manca d’inversió en infraestructures bàsiques com bones carreteres, centres per a majors, etc. No es poden gastar els diners de tots en grans fastos, Volvo Ocean Race, America’s Caup, Formula 1 i després eliminar unitats escolars als pobles menuts.

Estan sentenciant a mort aquesta comarca tal com la coneguem doncs un poble sense xiquets és un poble sense futur i evidentment els pares i mares busquen la millor educació per als seus fills i la buscaran on estiga.
L'equip de govern de l'Ajuntament de Beniarrés deu fer valdre la seua posició ( a València i a Beniarrés governa el Partido popular) i la seua força i no conformar-se amb aquesta resolució de la Conselleria d'Educació. No sols cal aplaudir als consellers del govern valencià quan visiten el nostre poble també cal demanar-los i exigir-los.

2 comentaris:

Carles Tomàs ha dit...

Les polítiques dels governs, siguen del signe que siguen, van encaminades a promocionar les zones urbanes dotant-les cada vegada més de tota mena de serveis. Les zones rurals no interessen perquè hi viu poca gent i viu poca gent perquè no hi ha serveis i si no hi ha serveis, no s'invirteix i si no s'inverteix, no hi ha llocs de treball i la gent se'n va i com als governs no els interessen les zones sense població, doncs les abandonen a la seva sort. Mentre no hi hagen polítiques serioses de promoció rural, cada vegada més les zones deprimides ho seran més fins arribar al despoblament. Les estadístiques poblacionals així ho indiquen. Qualsevol poble del Comtat, tret de Muro i Cocentaina, cada any perden població.

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment la cosa està posant-se costera amunt. Comencen per l’escola, després retallaran el metge i el pediatra, després els serveis bàsics ( per exemple l’hospitalització domiciliaria a Beniarrés no arriba), després en les inversions i després en les subvencions i simplement perquè no som “res” alhora del contar vots a les eleccions.

No se quin és l’objectiu que es pretén però sembla una maniobra organitzada per a que aquesta comarca es despoble i després convertir-nos en gran abocadors de residus, zones de molinetes o simplement “La montaña” per a que els turistes viguen a veure a quatre de poble.

Aquesta problemàtica no te color polític em d’estar tots al mateix vaixell per a que no morin els nostres pobles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...