Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 18 de setembre del 2008

La crisi capitalista a debat a Ontinyent

El proper diumenge 21 de setembre al Casal Jaume I d’Ontinyent (Parc Mestre Ferrero 19-20) s’hi desenvoluparà un acte d’explicació i debat al voltant de l’actual crisi del sistema capitalista i les necessitats i possibilitats d’oferir una resposta organitzada des de i per a la classe treballadora.

L’acte ha estat organitzat per l’Assemblea de Joves de la Vall d’Albaida, la Coordinadora Obrera Sindical (COS), i l’organització política independentista Endavant (OSAN). Durant la xerrada, que començarà a les 17’30h al saló d’actes del Casal Jaume I, estan previstes les intervencions d’Aquil·les Rubio i Gonçal Bravo.

Aquil·les Rubio és militant de l’Assemblea d’Endavant a Alacant i membre de la Coordinadora Obrera Sindical. Treballa com a professor de Geografia i Història a Alacant i és un conegut activista tant a les terres del sud com a la resta del país, on s’ha destacat, entre altres coses, per la seua implicació amb la solidaritat amb el poble cubà a través de de la Brigada Catalana Venceremos. En l’acte d’Ontinyent, Aquil·les Rubio farà una explicació de l’enduriment de l’explotació que està promovent el sistema amb la regulació de les 65 hores de treball setmanal o la directiva de la vergonya, que augmentarà la pressió sobre els i les treballadores més precàries: els i les immigrants sense papers. Per últim explicarà la necessitat d’organitzar-se i coordinar-se per crear l’alternativa anticapitalista als Països Catalans.

Gonçal Bravo és Coordinador General de la COS, una responsabilitat que el porta amunt i avall dels Països Catalans fent tasques organitzatives i de representació del sindicat independentista. De fet, el proppassat 13 de Setembre ja participà en un acte a Girona sobre la crisi del capitalisme amb l’històric militant aberzale Iñaki Gil de San Vicente. Treballa com a tècnic en prevenció de riscos laborals a l’Horta, una comarca on s’ha destacat per la seua participació en plataformes unitàries i en l’impuls d’espais alliberats com ara l’Ateneu Popular. A Ontinyent, Gonçal Bravo mostrarà les dades objectives que demostren la greu situació de crisi actual del capitalisme, tot fent una perspectiva històrica dels anteriors processos de crisi viscuts pel sistema. A continuació, Bravo, exposarà les propostes de la COS per organitzar la resposta dels i les treballadores davant el ja evident agreujament de la precarietat i l’explotació capitalista.

Després de les exposicions començarà el debat i els i les assistents podran plantejar lliurement les seues idees i els seus dubtes. Alhora també tindran accés a material explicatiu dels plantejaments independentistes davant la crisi capitalista així com a fulles de contacte o afiliació a les organitzacions.

La jornada conclourà amb l’actuació musical d’en Toni de l’Hostal, cantant de la Ribera del Xúquer.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu açò i flipeu:
www.polaris.moviments.net:8000/es/crisi

Anònim ha dit...

PROLETARIS D´EUROPA NO ENS PODEM QUEDAR A CASA TENIM QUE EIXIR A LLUITAR PER ELS NOSTRES DRETS, I ACABAR AMB EL VIRUS DEL S.XXI EL MAJOR DESTRUCTOR QUE S´HA CONEGUT MAI EL CAPITALISME I LA BURGESIA AMUT CAMARADES LA VICTÒRIA ÉS NOSTRA!!!!!! INADAPTATS

emi ha dit...

CAT
La nova adreça la podeu trobar a:
http://www.podem.cat

---------------------------------

CAST
La nueva dirección la podéis encontrar en:
http://www.sincapitalismo.net/es

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...