Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 15 de setembre del 2008

Iñaki Gozalbez corre a Castelló de la Ribera

El ciclista de Beniarrés acaba en la 14ena posició.

El passat dissabte 13 de setembre es va celebrar el Trofeo de Festes de ciclisme en la modalitat junior a la localitat de Castelló de la Ribera.

Una nova victòria d'Antonio Molina a Castelló de la Ribera company d’equip de Iñaki Gozalbez amb l'equip de l'ELEVAL

Antonio Molina, junior de primer any de l'equipe Eleval, va assolir una nova victòria en el Trofeu Festes 2008, celebrat en la localitat valenciana de Castelló de la Ribera, al superar a Carlos Morales del Mircomar. Ambdós corredors van ser els protagonistes de la fugida decisiva faltant deu voltes del final de les 30 programades pel CC local . Bernardo Ordiñana, del CCN, va completar el podi a 12 segons.

Molina (1º), Solá (5º) i Orihuel (6º) van donar el triomf per equips al Eleval, per davant del CCN