Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 11 de setembre del 2008

Les mestres de la Guarderia Municipal de Beniarrés

El passat dia 9 de setembre va eixir publicat al DOCV nº 5.845 el Nomenament d’Elena Milagro Albors Lucas i Clea Llorens Llinares com a personal laboral, tècnics en educació infantil. Aquestes dues tènciques son les que portaran la guarderia municipal de Beniarrés, però no es així.

Fem un mica de memòria. El passat dia dia 7 de juliol van tenir lloc les proves per a seleccionar les dues tècniques de la guarderia municipal. A l’examen es van presentar 22 aspirants totes elles dones. Les dues que van aprovan van ser: Elena Milagro Albors Lucas, i Lucia Sancho Blanquer, creant-se una borsa de treball entre la resta de les aspirants que van passar una primera prova, sent les que quedaven per a formar la borsa de treball: Belén Pastor Navarro, Nuria Guillem Guillem, Lorena Lucas Mullor, Esther Casado Miró, Clea Llorens Llenares i Josefa Mayor Antoli.

Les mestres que han començat aquest curs escolar en la guarderia son: Elena Milagro Albors Lucas i Agueda Soler Ballester. Com es pot comprovar no coincideix en el que ha eixit publicat al DOGV del dia 9 de setembre ni tampoc la segon tècnica s’hi troba entre les qui van aprovar ni tampoc a la llista de les components de la borsa de treball (vaja per davant que no tinc res contra Agueda Soler, mes be la contrari doncs té moltes ganes de treballar per un sou tant baix). Que ha passat amb les que han aprovat? Perquè no volen ocupar una plaça de tècnica en educació infantil a la guarderia municipal de Beniarrés?.

Molts dels qui seguiu aquest blog ja sabreu la resposta i es el baix sou que vol pagar l’ajuntament de Beniarrés per fer 8 hores al dia en jornada partida 5 dies a la setmana. El sou que pretén pagar l’ajuntament de Beniarrés és de 768,39 € bruts al mes (publicat al BOE del dia 24 d’abril de 2008) a unes professionals titulades com a tècniques en educació infantil.

L’ajuntament de Beniarrés va comunicar a la segon tècnica que va aprovar la plaça i a la resta que formen la borsa de treball que eixe seria el seu sou, 768,39 € , quedant-se en uns 660 € nets al mes però tal vegada del que no se'ls va informar a les que van rebutjar la plaça es que tenen dret a complements específics o de desti per la seua condició de personal laboral de l’Ajuntament de Beniarrés i que per tant la seua nómina real es veu considerablement incrementada ( segons la informació de que dispose).

Per tant desconeixc com han realitzat la renuncia, la tècnica que havia aprovat la plaça i les qui formen part de la borsa de treball, si condicionada o no a que les quantitats econòmiques presentades per l’ajuntament es mantinguen però crec que pot haver un greu conflicte si reclamen la titularitat de la plaça quan sapiguen realmet el sou que devien cobrar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...