Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 11 de setembre del 2008

L'Associació Musical de Beniarrés es queda sense subvenció

La Generalitat denega la subvenció per falta de diners

Hui dia 11 de setembre ha eixit publicat al DOCV nº 5847 una resolució de la Conselleria de Cultura i Esport que diu el següent: RESOLUCIÓ d’11 de juliol de 2008, de la consellera de Cultura i Esport, de concessió d’ajudes per a programes d’activitats culturals, d’acord amb l’Orde de 28 de desembre de 2007. Cal dir que per a totes les associacions del País Valencià hi havia una pressupost de 150.000 € ( això s’ho gasta Camps en un sopar).

En aquesta resolució apareix la petició que va fer l’Associació Musical de Beniarrés per a entrar en aquesta convocatòria amb el número 195, la resolució negativa a la concessió de l’ajuda. El motiu: “ Exclosos segons l’informe de la comissió tècnica, redactat atenent els criteris de prioritat i tenint en compte el nombre màxim d’ajudes i la disponibilitat pressupostària, ….”, el que en cristià vol dir que NO hi ha diners. Però que espereaven que amb 150.000 € hi haurien prou diners per a totes les associacions del País Valencià que sol·licitaren la subvenció?.

Son en aquest xicotets detalls on es nota per a que vol els diners la Generalitat Valenciana doncs per a la visita del Papa , per a l’America’s Cup o per a la Formula 1 de València han posat tots els diners que han fet falta. Aquestes son les prioritats que tenen els nostres governants i a les associacions que vertaderament fan cultura i fan poble que els en donen. Això si, el secretari autonòmic de Cultura, l’alcoià Rafa Mirò, si que va vindre al sopar que va organitzar l’ajuntament de Beniarrés en Festes .

Per cert algú coneix aquesta "Associació Musical de Beniarrés"? Serà la Unió Musical de Beniarrés? Esperem resposta

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

La "Asociacions Musical de Beniarrés" es la banda juvenil de Benirrés o BANJUB.

Malauradament, la Generalitat Valenciana, no te diners per als nostres jovens músics.

Sols un exemple: en aquest convocatòria sols hi havien 150.000 € per a repartir entre totes les entitats que ho sol·licitaven i per a un concert que va fer el grup angés The Cure a València la Generalitat va soltar dels diners de tots 1.000.000 €

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...